Samsunspor'da iki bomba transfer iddiası

TAKİP ET

Süper Lig için güçlü bir kadro kurmak isteyen Yılport Samsunspor'un, Fatih Karagümrükspor'dan Mbaye Diagne ve Ankaragücü'nden Kevin Malcuit ile ilgilendiği iddia edildi.

30 MAÇTA 20 GOL 5 ASİST

Spor Toto 1. Lig’i şampiyon tamamlayan ve artık Süper Lig için çalışmalara başlayan Yılport Samsunspor için ortaya atılan transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ortaya atılan isimler ise taraftarları heyecanlandırdı.

Kırmızı-Beyazlıların, su sezon Fatih Karagümrükspor forması ile 30 maçta 20 gol ve 5 asistlik performans sergileyen 31 yaşındaki forvet Mbaye Diagne’yi transfer etmek istediği iddia edildi. 

ÖNEMLİ BİR KARİYERE SAHİP 

İsmi Yılport Samsunspor ile analın bir diğer futbolcu ise Ankaragücü forması giyen 31 yaşındaki sağ bek Kevin Malcuit. Bu sezon Ankaragücü forması ile 17 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans ortaya koyan tecrübeli savunmacı, kariyeri boyunca Napoli, Fiorentina, Lille, Saint Etienne ve Monaco gibi önemli takımlarda forma giydi. Bu iki isimle alakalı olarak çalışmaların yürütüldüğü ve temasların daha da sıklaşacağı öğrenildi.