Samsunspor'da İmzalar An Meselesi

TAKİP ET

Sezonun bitmesini beklemeden gelecek yılın çalışmalarına start veren Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım önderliğindeki transfer komitesi, anlaşılan isimlere 1-2 gün içerisinde imza attırmayı planlıyor

ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ
İki yıl önce Süper Lig’i averajla kaçıran, bu sezon ise beklenenden uzak bir performans ortaya koyarak büyük hayal kırıklığı yaratan Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım önderliğindeki transfer komitesi, çalışmalarına hız verdi. Bu sezon bitmeden gelecek yılın çalışmalarına start veren Kırmızı-Beyazlı yönetim, ince eleyip sık dokuyor.

ÇOK SAYIDA İSİMLE TEMASTALAR
Geçmişte yapılan hatalardan ders çıkartan ve özellikle menajerlerin oyunlarına düşmemek için çaba harcayan Samsunspor transfer komitesi, çok sayıda isimle temaslarını sürdürüyor. Özellikle yapılacak transferlerin Samsun spor kamuoyunca tartışılmaması için çabalayan yöneticiler, herkes tarafından kabul görecek transferler yapmanın peşinde.

BAŞARI YABANCILARDAN GEÇİYOR
Yurt dışı bağlantıları son derece iyi görünen Batu Kaplan’ın göreve gelişi ile birlikte taraftarlar da özellikle yabancı oyuncu transferinde hedefi yüksek tutuyor. Ligde başarının yabancı oyuncuların kalitesinden geçtiğini düşünen ve geride kalan sezonda alınan yabancılardan faydalanılamaması nedeniyle taraftarlar, bu kez transferde hata yapılmasını kesinlikle istemiyor.  

CAMİANIN BEKLENTİSİ YÜKSEK
Transferlerle ilgilenen herkesin yaptığı açıklamalarda ortak nokta, kadroya katılacak oyuncuların tartışılmayacak isimler olması. Bu açıklamalar da Samsunspor’a gönül veren herkesin beklentilerini yükseltiyor. Transferlerle bizzat ilgilenen Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım, kurmaylarına bu sezon hata paylarının olmadığını ısrarla iletiyor. 

YILDIRIM’IN DÖNÜŞÜ BEKLENİYOR
Özel işleri nedeniyle yurt dışına giden ve perşembe günü Türkiye’ye dönmesi beklenen Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım’ın, şu ana kadar görüşülen ve prensipte anlaşılan isimlere 1-2 gün içerisinde imza attırması bekleniyor. Bu durum camiada heyecan yaratırken, sözleşme imzalanacak oyuncuların kim oldukları ise merakla bekleniyor.

 

Samsunsporlu taraftarlar, sabırsızlıkla yeni sezon için yapılacak takviyelerin resmen duyurulacağı günü bekliyor.

 

1-2 GÜNE GELEBİLİR

Yurt dışında bulunan Başkan Yüksel Yıldırım’ın Türkiye’ye gelişi ile transferde resmi imzaların atılması ümit ediliyor. Davut AKTAŞ