Samsunspor'da izleme tamam sıra raporda

TAKİP ET

Yurt dışında çeşitli ülkelerde birçok oyuncuyu izleyen Hüseyin Eroğlu ve ekibi, hazırlayacakları son raporu Başkan Yüksel Yıldırım'a teslim edecek. İşte detaylar...

KOLN-MUNIH MAÇINI İZLEDİ

Süper Lig için iddialı bir kadro kurmak isteyen Yılport Samsunspor’da çalışmalar dört koldan sürdürülüyor. Bu bağlamda Almanya, Belçika ve Hollanda’da belirlenen isimleri son kez izleyen Kırmızı-Beyazlıların teknik heyeti, dün Türkiye’ye döndü. Almanya’ya giden başarılı çalıştırıcı Hüseyin Eroğlu, burada Köln-Bayern Münih maçını izledi. 

ŞAMPİYON GÖRELİM PAYLAŞIMI

Münih’in rakibini 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaştığı maçta çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından “Şampiyon görelim” başlığı ile paylaşan Hüseyin Eroğlu, Samsunsporlu taraftarlardan da bolca beğeni aldı. Deneyimli çalıştırıcının abisi ve yardımcısı olan Halit Eroğlu ise yine oyuncu izlemek için soluğu Belçika’da aldı.

HALİT EROĞLU BELÇİKA’DA

Standard Liege ile Cercle Brugge arasında oynanan ve 4-0 misafir takımın üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmayı takip eden Halit Eroğlu’nun bol bol not tuttuğu gözlendi. Hollanda’da oyuncu izleyen Hüseyin Eroğlu’nun diğer yardımcıları da Türkiye’ye geri geldi. Eroğlu ve ekibinin, bugün bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapması bekleniyor.

YILDIRIM’A TESLİM EDECEKLER

Transfer edilmesi düşünülen oyuncular ile alakalı olarak Hüseyin Eroğlu önderliğindeki teknik heyet tarafından hazırlanacak olan son rapor, Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım’a teslim edilecek. Ardından Başkan Yüksel Yıldırım idaresindeki transfer komitesi, yeni sezon öncesi yapılacak takviyeler için çalışmalara start verecek.