Samsunspor'da kadro değişti sonuç değişmedi

TAKİP ET

Yılport Samsunspor, dün oynanan ve her iki yarısında farklı kadro ile çıktığı maçta Çorum FK'yı 6-1 mağlup etti

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada önceki gün Çorum FK ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen Kırmızı-Beyazlılar, rakibi karşısında adeta gol olup yağdı.

İDEALE YAKIN 11’LE MAÇA BAŞLADI

Teknik direktör Markus Gisdol, Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda  oynanan mücadelenin ilk devresine Jakup Szumski, Alim Öztürk, Rick Van Drongelen, Soner Gönül, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Flavien Tait, Arbnor Muja, Moryke Fofana, Carlo Holse ve Landry Dimata ilk 11’i ile başladı. 

ÇORUM FK HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk Çorum FK, 1. dakikada Suat Kaya’nın golüyle 1-0 öne geçti. Kırmızı-Beyazlılar, bu gole 7. dakikada Landry Dimata karşılık verdi (1-1). Baskısını arttıran Yılport Samsunspor, 28. dakikada Carlo Holse ile 2-1 öne geçti. Oyunu rakip sahaya yıkan Markus Gisdol’un öğrencileri, dakikalar 32’yi gösterdiğinde Kingsley Schindler ile aradaki farkı 2’ye çıkardı (3-1). Bu gol, ilk devrenin de skoru oldu.

BASKI İKİNCİ YARI DA SÜRDÜ

Alman çalıştırıcı Markus Gisdol, mücadelenin ikinci yarısına kalede Muhammer Yıldırım, savunmada Yunus Emre Çift, Osman Çelik, Marc Bola, Mustafa Haluk Tan, orta sahada Taylan Antalyalı, Muhammed Gümüşkaya, Emre Kılınç, Benito Raman, Olivier Ntcham ve ileride Ercan Kara 11’i ile çıktı. Kırmızı-Beyazlılar, ilk yarıdaki baskılı ve etkili oyununu ikinci devrede de sürdürdü. 

PENDİKSPOR’A GÖZDAĞI

Dakikalar 60’ı gösterdiğinde sahneye çıkan Taylan Antalyalı, attığı golle skoru 4-1’e taşıdı. Rakip kale önündeki etkili oyununu sürdüren Yılport Samsunspor, 81. dakikada Emre Kılınç ile durumu 5-1 yaptı. Bu golden iki dakika sonra bu kez sahneye Ercan Kara çıktı. Gurbetçi futbolcu, attığı golle durumu 6-1 yaptı ve karşılaşmanın da skorunu tayin etti. Çorum FK ile bol gollü bir prova yapan Yılport Samsunspor, bir anlamda da Pendikspor’a gözdağı verdi. 

samsunspor çorum fk futbol samsun haber çorum haber