Samsunspor'da, Lubomir Satka şoku!

TAKİP ET

Samsunspor'da, Satka şoku yaşanıyor. Hatayspor'la oynanan maçta sakatlanan ve önceki gün sol ayak bileğindeh ameliyat olan Slovakyalı stoper Lubomir Satka sezonu kapattı.

HATAYSPOR MAÇINDA SAKATLANMIŞTI

ırmızı-beyazlılarda bu sezon en çok forma şansı bulan Slovakyalı stoper Lubomir Satka, Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Hatayspor maçının 27. dakikasında sakatlanarak sahayı terk etmişti.

Sol ayak bileğinden ameliyat olan Satka, sezonu kapattığını duyurdu. Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Satka, “Maalesef ameliyattan sonra sezonum bitti. Samsunspor forması ile mücadele etmekten çok keyif aldım. Şimdi takım arkadaşlarımı destekleme ve yeni sezona hazırlanma zamanı. Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim” dedi.

2209 DAKİKA SÜRE ALDI

Kulüpten konu hakkında yapılan yazılı açıklamada ise, “Oyuncumuz Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle özel bir sağlık kuruluşunda Doç. Dr. Tunay Erden tarafından operasyon geçirmiştir. Operasyonu başarılı geçen oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadeleri kullanıldı. Satka, bu sezon 26 lig maçında 2 bin 209 dakika süre alırken, 1 de gol katkısı sağlamıştı. 28 yaşındaki oyuncunun sakatlığının ardından Samsunspor’da asıl mevki stoper olan Alim Öztürk, Rick Van Drongelen ve Yunus Emre Çift kaldı.

samsunspor lubomir satka futbol süper lig sakatlık