Samsunspor'da Mert Hakan iddiası

TAKİP ET

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar için, Serdar Dursun'dan sonra şimdi de Mert Hakan Yandaş ismi gündeme geldi. İşte detaylar...

SERDAR’DAN SONRA O GÜNDEMDE

Spor Toto 1. Lig’de bitime 6 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ve Süper Lig’e çıkan Yılport Samsunspor, Süper Lig’de de ses getirmek istiyor. Bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar için her geçen gün yeni bir isim gündeme geliyor. Önceki gün, Kırmızı-Beyazlıların Fenerbahçe’den Serdar Dursun ile ilgilendiği haberleri çıkarken, bugün de yine Sarı-Lacivertlilerden başka bir isim gündeme geldi.

BAŞKANLARIN DOSTLUĞU ETKİLİ OLACAK

Ajansspor'un haberine göre Yılport Samsunspor, Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş'ı da listesine aldı. Saha içindeki tavırlarıyla takıma liderlik etse de hem camia, hem de teknik heyet, Mert Hakan’ın performansından çok memnun değil. Bu nedenle Kırmızı-Beyazlıların 28 yaşındaki Mert Hakan için en yakın zamanda harekete geçeceği iddia edildi. İki kulüp başkanı arasındaki dostluğun, bu transferlerin gerçekleşmesinde etkili olacağı düşünülüyor.

Davut AKTAŞ