Samsunspor'da o oyuncular hayal kırıklığı yarattı

TAKİP ET

Samsunspor'da bazı futbolcular performansları ile öne çıkarken, Marc Bola, Kingsley Schindler, Muhammet Ali Özbaskıcı, Yunus Emre Çift ve Muhammed Gümüşkaya, beklentilerin çok uzağında kalarak hayal kırıklığı yarattı. İşte detaylar...

Yılport Samsunspor’da kimi futbolcular performanslarını beklenmedik şekilde arttırırken, bazı isimler ise tam tersine büyük hayal kırıklığı yarattı.

SOL BEKE ÇARE OLAMADI

Sol beke çare olması beklenen Marc Bola, 14 lig maçında 689 dakika şans buldu. Bola, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 3 maçta 251 dakika sahada kaldı.

ATTIĞI GOLLE HATIRLANIYOR

Sağ kanatta kendisinde çok şeyler beklenen Kingsley Schindler, 30 haftalık ligde sadece Hatayspor maçının uzatmalarında attığı golle akıllarda kalabildi. 10 karşılaşmada toplam 573 dakika forma giyip, 1 gol katkısı veren Kingsley, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 180 dakika forma giydi. 

LİGDE SADECE 4 MAÇTA OYNADI

Özellikle bu yıla damga vurması beklenen Muhammet Ali Özbaskıcı da hayal kırıklığı yaratan isimlerdendi. Geçtiğimiz sezon etkili bir performans sergileyen ve çıtayı yükselten Muhammet, ligde 4 maçta sadece 38 dakika süre alabildi. Kupada ise 3 maçta 115 dakika oynayıp 1 gol attı. 

GISDOL’UN GÖZÜNE GİREMEDİ

Kırmızı-Beyazlıların altyapısından yetişen Yunus Emre Çift de beklentilerin uzağında kalan bir başka isim. 30 haftası geride kalan lig maratonunda sadece 6 maçta 366 dakika oynayabilen Yunus Emre Çift, performansı ile bir türlü Alman teknik adamın gözüne girmeyi başaramadı. 

25 OCAK’TAN BU YANA OYNAMIYOR

Belçika’nın Westerlo takımından kiralanan Muhammed Gümüşkaya da 11 karşılaşmada 345 dakika şans bulup, 1 asist yaptı. Son olarak 25 Ocak’ta oynanan Kayserispor maçında 29 dakika oynayan Muhammed Gümüşkaya, o tarihten bu yana formasına hasret kalmış durumda. 

samsunspor süper lig futbol samsun haber samsunspor haber