Samsunspor'da Onlara Özel İlgi

TAKİP ET

Yardımcı antrenör Halit Eroğlu, Muhammet Ali Özbaskıcı, Polat Yaldır ve Enes Albak'ı takımdan önce idman sahasına çıkartarak özel olarak çalıştırdı

Yılport Samsunspor’da teknik heyet özellikle genç isimlere özel ilgi gösteriyor. Altınordu altyapısında yaptığı başarılı işlerle öne çıkan teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun yardımcısı ve ağabeyi Halit Eroğlu, bugünkü idman öncesinde Muhammet Ali Özbaskıcı, Polat Yaldır ve Enes Albak’ı takımdan ayrı olarak ekstra çalıştırdı. 

ÖZTEKİN’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ
Yılport Samsunspor U17 takımı Teknik Sorumlusu Gökhan Burak Öztekin'e teknik heyet tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Futbol Akademi Gençlik Geliştirme Sorumlusu Ali Bilgici, Futbol Akademi Kaleci Departman Sorumlusu Adnan Öztekin ve U17 takımı oyuncuları, antrenman öncesinde Gökhan Burak Öztekin'in yeni yaşını hep birlikte pasta keserek kutladı.

CUMARTESİ YOLA ÇIKIYORLAR
Yılport Samsunspor, bugün yaptığı idmanda deplasmanda oynayacağı Keçiörengücü maçının hazırlıklarını sürdürdü. yarın yapacağı antrenmanın ardından çalışmaları tamamlayacak olan Kırmızı-Beyazlılar, cumartesi sabah karayolu ile Ankara’ya gidecek ve konaklayacağı otelde kampa girecek.

Davut AKTAŞ