Samsunspor'da öze dönüş yolunda umut oldular

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlıların bu sezonki kadrosunda yer alan 4'ü altyapıdan 6 samsunlu futbolcu, öze dönüş yolunda camiaya umut oldu.

LİGDE 5 İSİM ŞANS BULDU

Spor Toto 1. Lig’de 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Yılport Samsunspor A Takımı’nda bu sezon 6 Samsunlu futbolcu kadroda kendisine yer buldu. Ankaragücü’nden transfer edilen Yusuf Abdioğlu, Adanaspor’dan gelen Celil Yüksel ile altyapıdan gelen Yunus Emre Çift, Muhammet Ali Özbaskıcı ve Polat Yaldır ligde forma giyerken, 17 yaşındaki Bedirhan Çetin ise Ziraat Türkiye Kupası maçlarında sahaya çıktı.

YILDIZ ADAYI MUHAMMET ALİ

Özellikle altyapıdan A Takım’a yükselen Yunus Emre Çift, performansı ile çok sayıda kulübün transfer listesine girmeyi başardı. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun şans verdiği isimlerden olan Muhammet Ali Özbaskıcı da, yaşadığı ciddi sakatlığa kadar oynadığı oyunla büyük bir yıldız adayı olduğunu herkese gösterdi. Kendi yaş grubunda milli olan ve zaman zaman ligde şans bulan Polat Yaldır da gelecek vadeden isimlerden oldu.

BEDİRHAN KUPADA ŞANS BULDU

Genç isimlere verdiği önemle bilinen teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun Ziraat Türkiye Kupası maçlarında şans verdiği isimlerden olan Bedirhan Çetin de kalitesini gösterdi. Kırmızı-Beyazlıların bazı lig maçlarında kadroda olmasına rağmen şans bulamayan genç stoper, özellikle kupa maçlarındaki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Özellikle genç futbolcuların performansları, öze dönüş yolunda herkese umut verdi.