Samsunspor'da Potada Kritik Üç Maç

TAKİP ET

Türkiye Basketbol Ligi play-off yarı finalinde Mamak Belediyesi ile kozlarını paylaşacak olan Samsunspor Basketbol, 7 gün içinde 3 zorlu müsabakaya çıkacak. Serinin ilk 2 maçı Samsun'da

TBL’da şampiyonluk hedefleyen Samsunspor Basketbolda Mamak Belediyesi ile oynayacağı play-off yarı final maçı hazırlıkları devam ederken, Kırmızı-Beyazlı ekip yedi günde üç müsabakada çıkacak. Temsilcimiz zorlu serinin ilk maçını yarın, ikinci maçını ise Pazar günü kendi taraftarı önünde oynayacak. Kırmızı-Beyazlılar serinin son maçını ise 1 Haziran Çarşamba günü, Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda final için mücadele verecek.

ŞAMPİYONLUĞA YETMEDİ
Samsunspor Basketbol Genel Menajeri Emre Ekim, geçen sezonu 20 galibiyetle ikinci sırada bitirdiklerini dile getirerek; “Bu sene galibiyet sayısını 23’e çıkardık ve yine ikinci bitirdik. Geçtiğimiz senelere baktığımızda genelde takımlar 23 galibiyetle bir üst lige çıkmış. Ama maalesef bizim de şansızlığımız 23 galibiyet yetmedi. Ne olursa olsun ikinci bitirmek de bizim için büyük bir başarı. Play-off’ta yarı finalinde Samsun’daki maçları kazandığımız taktirde şampiyon olacağız ve Süper Lige çıkacağız. Buna inanıyorum” dedi.

EKİM’DEN TARAFTARLARA ÇAĞRI
Play-off maçlarında taraftarların desteğine ihtiyaçlarını olduğunu belirten Ekim, “Yarın yarı final serisinin ilk maçında taraftarımız önünde mamak Belediyesi ile karşılaşacağız. Buradan bütün taraftar gruplarına, bütün basketbol severlere ve bütün Samsunspor camiasına sesleniyorum, bizi yalnız bırakmasınlar. Seyirci ile birlikte çok güzel bir sinerji yakalayacağımızı düşünüyorum. Bu bizim için çok önemli. Bu keyifli ortama, play-off’lar da yaşayacağımız güzel galibiyetlere onlarında ortak olması için buradaki bütün maçlara taraftarlarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.


------------
Play-Off Yarı Final Maç Programı

1. Maç 27 Mayıs Cuma 18.00 Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu
2. Maç 29 Mayıs Pazar 16.00 Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu
3. Maç 1 Haziran Çarşamba 18.00 günü, Hidayet Türkoğlu S.S