Samsunspor'da Sakat Futbolcuların Durumu Belli Oldu

TAKİP ET

Bandırmaspor maçında sakatlanarak sedyede sahayı terk eden Yusuf Abdioğlu ve Mücahit Albayrak'tan kötü haber geldi. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Yusuf'un 4 hafta, Mücahit'in de 8 hafta takımdan ayrı kalacağını açıkladı.

Samsunspor Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Osman Çelik, Celil Yüksel, Fernando Boldrin, Moryke Fofana ve Sarp Ekinci ile hafta sonu deplasmanda karşılaştığımız Bandırmaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Mücahit Albayrak ve Yusuf Abdioğlu'nun sağlık durumları belli oldu.

YUSUF VE MÜCAHİT'TEN KÖTÜ HABER
Celil Yüksel, Boldrin, Fofana ve Sarp Ekinci, takımla birlikte çalışmalara başladı. Mücahit Albayrak’ın sağ ayak bileğinde tibia kemiği dış kısmında kırık tespit edildi. Şu an İstanbul’da bu hafta içi bir operasyon planlandı. Yusuf Abdioğlu’nun ise sağ kasığında zorlanma kanama ve ödem tespit edildi. Osman Çelik’in de tedavisi devam ediyor. Önümüzdeki hafta başı kontrol MR’ından sonra takıma katılması bekleniyor." 

HER FUTBOLCU HAZIR OLMALI
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Yusuf Abdioğlu’nun baldırında yırtık odu. 3-4 hafta sürece ihtiyacı var. Mücahit'te de ayak kemiğinde kırık var. O da 7-8 hafta sahalardan uzak kalacak. Üzülüyoruz ama bunlar futbolda yaşanan durumlar. Sakatlıklar üzücü ama öyle bir takımın olması gerekiyor ki her oyuncunun hazır olmalı. Kim eksikse sistemin seni ayakta tutacağı düzen benim için çok değerli ve önemli. Sakatlıklar bahane değil. Diğer oyuncularımı hazırlayıp maç serisine devam etmek istiyoruz" diye konuştu.