Samsunspor'da sakatlık kabusu!

TAKİP ET

Samsunspor'un sakatlıklarla başı dertte. Fofana ve Boldrin Bandırma kadrosunda olmazken, Yusuf ve Mücahit oyunda sakatlandı. Yeni teknik patron Hüseyin Eroğlu, genç oyuncu Muhammet Ali Özbaskıcı'ya ilk 11'de şans verdi

KADRODA 5 EKSİK

Samsunspor’un başında ilk resmi müsabakasına çıkan Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, sakatlıklardan dolayı kadroda mecburi rotasyon yapmak zorunda kaldı. Osman Çelik ve Celil Yüksel’den sonra hafta içinde Fofana, Boldrin ve Sarp Ekinci’nin de sakatlar kervanına katılması üzerine tecrübeli teknik adam, 10 numara pozisyonunda genç oyuncu Muhammet Ali Özbaskıcı’ya forma şansı verdi. 

MUHAMMET İLK 11’DE

Samsunspor sahaya Szumski, Zeki Yavru, Mücahit Albayrak, Alim Öztürk, Yusuf Abdioğlu, Ali Kaan, Yusuf Emre, Muhammet Ali, Gaetan Laura, Kadeem Harris ve Douglas Tanque ilk 11’i ile çıktı. Yedek kulübesinde ise Aykut Özer, Ali Taha, Ali Ülgen, Berk Taşkın, Cihan Kahraman, Ahmet Sagat, Novikovas, Yunus Emre Çift, Soner Gönül ve Şener Kaya forma şansı bekledi.

Kırmızı-Beyazlılar’da sakatlık kabusu maç içinde de sürdü. 24. dakikada Yusuf Abdioğlu, 35. dakikada Mücahit sakatlandı. Oyuna Yunus Emre Çift ve Soner Gönül dahil oldu. İkinci devrenin başında ise Laura ve Muhammet Ali’nin yerine Cihan Kahraman ve Novikovas oyuna girdi.