Samsunspor'da Suat Çakır sahada

TAKİP ET

Samsunspor İcra Kurulu'nda göreve başlayan Suat Çakır, Bandırmaspor maçı hazırlıklarına start veren futbolcuları yakından takip etti

İDMANI YAKINDAN TAKİP ETTİ
Samsunspor Kulübü’nden yapılan açıklamayla Başkan Yüksel Yıldırım’a bağlı olarak, Başkanvekili Veysel Bilen ve Genel Müdür Soner Soykan ile birlikte icra kurulunda göreve başlayan Suat Çakır, dün itibari ile sahalara geri döndü. Çakır, milli aradan sonra oynanacak olan Bandırmaspor maçı hazırlıklarına start veren futbolcuları yakından takip etti.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Yeniden Samsunspor’da görev yapacağı için mutlu olduğunu söyleyen Suat Çakır, “İnşallah elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Samsunspor’u layık olduğu yerlere taşımak için gereken her türlü çabayı ortaya koyacağız” dedi. Kendisinin göreve başlayacağının duyurulmasının ardından taraftarların sosyal medyadaki olumlu mesajlarına teşekkür eden Çakır, şöyle devam etti:

BİRLİĞİMİZİ KAYBETMEYECEĞİZ
“Taraftarlarımızın güzel dileklerine layık olmaya çalışacağım. Bu takım hepimizin. Destek olmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. İnşallah her şey çok güzel olacak. El ele vererek Atatürklü armayı en yukarıya taşıyacağız. Öncelikli olarak takımı toparlayacağız. Kapasitemizi daha yukarılara çekmek için gayret göstereceğiz. Dün itibari ile göreve başladık. Birliğimizi kaybetmeden mücadeleye devam edeceğiz.”

Davut AKTAŞ