Samsunspor'da Tanque iğneyle oynadı

TAKİP ET

Samsunsporlu futbolcular, seremoniye üstlerinde 'DUR DE' yazılı mor tişörtler ve 'Kadına Şiddete Hayır' yazılı pankartla çıktı. Kasığında hafif ağrı bulunan Brezilyalı golcü Tanque, iğne ile oynayarak takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

MOR TİŞÖRTLER GİYDİLER

Geçen sezon farkındalık yaratmak amacıyla 15 farklı dilde 'Kadına Şiddete Hayır' temalı mor forma tasarlayan Samsunspor'da futbolcular, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında seremoniye üstlerinde 'DUR DE' yazılı mor tişörtler ve 'Kadına Şiddete Hayır' yazılı pankartla çıktı.

TANQUE İĞNEYLE OYNADI
YUSUF ABDİOĞLU KADRODA

Kırmızı-Beyazlılar'da sakatlığı ve sarı kart cezası bulunan Yusuf Emre Gültekin yerine Ali Kaan Güneren forma şansı bulurken, kasığında hafif ağrı bulunan Brezilyalı golcü Dougles Tanque ise iğne ile oynayarak takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Bandırmaspor deplasmanında sakatlanan yaklaşık 1,5 aydır takımdan ayrı kalan kaptan Yusuf Abdioğlu da yedeklerde yer aldı. Kırmızı-Beyazlılar sahaya Szumski, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Yunus Emre Çift, Soner Gönül, Ali Ülgen, Ali Kaan Güneren, Osman Çelik, Celil Yüksel, Gaetan Laura ve Douglas Tanque ilk 11'i ile çıkarken, kulübede Aykut Özer, Ali Taha Demir, Yusuf Abdioğlu, Cihan Kahraman, Muhammet Ali Özbaskıcı, Kadeem Harris, Ahmet Sagat, Polat Yaldır ve Enes Albak forma şansı bekledi. Sakatlıkları devam eden Fofana ve Mücahit Albayrak ise maç kadrosunda yer almadı.