Samsunspor'da transfer çalışmaları sürüyor! Avrupa seferleri başladı

TAKİP ET

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Yılport Samsunspor'da Avrupa seferleri başladı. Hafta sonu teknik direktör Hüseyin Eroğlu Fransa'ya giderken, yardımcı antrenörü Halit Eroğlu da Portekiz'e giderek daha önce belirlenen isimleri izledi.

KENDİSİ FRANSA’YA, YARDIMCISI PORTEKİZE

Önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Yılport Samsunspor, transfer çalışmaları için Avrupa seferlerine başladı. Hafta sonu teknik direktör Hüseyin Eroğlu Fransa’ya giderken, abisi ve yardımcı antrenörü olan Halit Eroğlu da Portekiz’e gitti. İkili, gittikleri ülkelerde daha önce isimleri belirlenen futbolcuları yakından izleme fırsatı buldu.

BAŞKAN YÜKSEL YILDIRIM İLE BİR ARAYA GELDİ

Önceki gün Türkiye’ye dönen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Başkan Yüksel Yıldırım ile İstanbul’da bir araya geldi. Başkanvekili Veysel Bilen, teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun danışmanı Ali Ergöçmez ve Yıldırım Holding Finans Yöneticisi Koray Yalçın’ın da yer aldığı görüşmede başarılı teknik adam, izlediği isimlerle ilgili olarak görüşlerini bildirdi.

YARDIMCILARI AVRUPA TURUNA ÇIKACAK

Dün İstanbul’dan İzmir’e geçen Kırmızı-Beyazlıların başarılı çalıştırıcısı Hüseyin Eroğlu’nun, önümüzdeki günlerde yeniden Avrupa seferine çıkması bekleniyor. Eroğlu’nun yanı sıra yardımcı antrenörleri de önümüzdeki hafta Hollanda, Almanya ve İtalya’ya giderek scout ekibi tarafından belirlenen isimleri izleyip transfer komitesine rapor sunacak.