Samsunspor'da Tüm Hesaplar 3 Puan Üzerine

TAKİP ET

Deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Kırmızı-Beyazlılarda tüm planlar 3 puan üzerine yapılıyor

Yılport Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında deplasmanda Ankara Keçiörengücü’ne konuk olacak. Bu zorlu mücadelenin hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı çalışmalarla sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, tüm hesapları 3 puan üzerine yapıyor. Çalışmalarda tüm futbolcuların neşeli ve hırslı bir görüntü ortaya koymaları teknik heyetin de keyfini yerine getiriyor.

HARRIS KENDİNİ BULDU
Yılport Samsunspor’un tecrübeli futbolcusu Kadeem Harris, son haftalardaki performansı ile adeta kendini bulduğunu gösterdi. İngiliz kanat oyuncusu, antrenmanlardaki istekli görüntüsü ile formaya yakın isimlerin başında geliyor.

DOUGLAS HIRS KÜPÜ
Kırmızı-Beyazlıların golcü futbolcusu Douglas Tanque, antrenmanlardaki hırslı görüntüsü ile dikkat çekiyor. Brezilyalı yıldız, Keçiörengücü maçında da takımının hücum hattındaki en önemli kozu olarak ön plana çıkıyor.

HOCALARININ VAZGEÇİLMEZİ
Yılport Samsunspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Alim Öztürk, performansıyla parmak ısırttırıyor. Hocalarının vazgeçilmezi olan başarılı stoper, taraftarların da büyük beğenisini kazanıyor.

YUSUF GÜN SAYIYOR
Bandırma maçında sakatlanan ve uzun süredir formasından uzak kalan Yusuf Abdioğlu, sahalara geri döneceği günü iple çekiyor. Takıla çalışmalara başlayan tecrübeli stoperin 2-3 hafta sonra yeniden forma giyebileceği belirtildi.

FOFANA’YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Kırmızı-Beyazlıların yıldız futbolcusu Moryke Fofana, yeni yaşını takım arkadaşları ve hocaları ile birlikte kutladı. İdman sahasında gerçekleşen sürpriz doğum gününde arkadaşları tarafından Fofana’nın suratının pastaya bulanması eğlenceli görüntüleri ortaya çıkardı.

TOGAR’DAN ŞAMPİYONLUK PAYLAŞIMI
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, önceki gün yağan yağmur sonrasında 1+9 MayısStadyumu üzerinde oluşan ve ortaya güzel bir görüntü çıkartan gökkuşağının fotoğrafını sosyal meyde hesabından paylaştı. Togar’ın, "O sene bu sene. Şampiyon Samsunspor" mesajıyla yaptığı paylaşım, taraftarlardan büyük beğeni aldı.


Davut AKTAŞ