Samsunspor'da Yeni Malatyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor 

TAKİP ET

Yılport Samsunspor, cuma günü sahasında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri Emin Kar Sahası'nda çalışan Kırmızı-Beyazlılar, ağırlıklı olarak bu önemli maçın taktiği üzerinde durdu. Bu arada Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, yarın basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak.

ÇALIŞMAYA  DEVAM EDİYORLAR
Kırmızı-Beyazlılarda sezon başında lisansları çıkartılmayan Diomande ve Tomane ile kadro dışı bırakılan Boldrin ve Novikovas, takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. Bu futbolcularla alakalı son kararın devre arasında verilmesi bekleniyor.

ALİM SARI KART CEZALISI
Kırmızı-Beyazlıların başarılı savunma oyuncusu Alim Öztürk, Yeni Malatyaspor maçında sahada olamayacak. Bu sezon tüm karşılaşmalarda forma giyen tecrübeli stoper, Denizlispor önünde gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü ve bu nedenle Cuma günü takımdaki yerini alamayacak.

TAKIMIN ÖZEL ZİYARETÇİLERİ
Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Yılport Samsunspor’un bugün  çok özel ziyaretçileri vardı. Çarşamba Özel Eğitim Meslek Okulu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Kırmızı-Beyazlıların idmanına gelerek futbolcuları ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler teknik heyet ve futbolcularla sohbet ederek tatlı ikram etti. Kulüp Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan ve İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır da ziyarete gelen misafirleri karşılayanlar arasındaydı.


Davut AKTAŞ