Samsunspor'da yeni sezonda kalması beklenen futbolcular

TAKİP ET

Yılport Samsunspor'da; Szumski, Alim, Yusuf Abdioğlu, Zeki, Mücahit, Fofana, Laura ve Tanque'nin yeni sezonda da Kırmızı-Beyazlı formayı giymeleri bekleniyor. İşte detaylar...

EROĞLU’NUN RAPORU BELİRLEYECEK

Yılport Samsunspor’da şampiyonlukla tamamlanan Spor Toto 1. Lig’in ardından gözler şimdi de Süper Lig planlamasına çevrildi. Başkan Yüksel Yıldırım, İcra Kurulu Üyeleri Veysel Bilen, Soner Soykan ve Suat Çakır ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu, İstanbul’da yeni sezon planlamasını masaya yatırdı. Başkan Yıldırım ve kurmayları, başarılı çalıştırıcı Hüseyin Eroğlu’nun raporu doğrultusunda takımda kalacak ve gönderilecek oyuncuları belirleyecek. 

7 İSİM GARANTİ GİBİ

Yeni sezonda Süper Lig’de Kırmızı-Beyazlı formayı giymeye devam edecek isimlerin başında ise kaleci Szumski, stoperler Alim Öztürk ve Yusuf Abdioğlu, sağ bek Zeki Yavru, sol bek Mücahit Albayrak, başarılı kanat oyuncusu Moryke Fofana ve Gaetan Laura ile attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Brezilyalı forvet oyuncusu Douglas Tanque ile olarak görünüyor. Yönetimin kısa süre içerisinde gidecek ve kalacak oyuncuları açıklaması bekleniyor.