Samsunspor'da yönetim görevini yaptı sıra taraftarda

TAKİP ET

Yılport Samsunspor Kulübü, cumartesi akşamı oynanacak olan Çaykur Rizespor maçı öncesinde kadın ve öğrencilerin mücadeleyi ücretsiz izleyeceğini duyururken, biletlere de yüzde 50 indirime yaptı.

RİZE MAÇINA FARKLI TARİFE
Kırmızı-Beyazlı binlerce taraftar, Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında oynanan Erzurumspor maçında anlamsız şekilde ceza almıştı. Bu taraftarlar Çaykur Rizespor ile oynanacak olan karşılaşmada tribünlerdeki yerlerini alamayacakları için yönetim de farklı bir uygulamaya gitmeye karar verdi.

YÜZDE 50 İNDİRİM YAPILDI
Tribünlerin boş kalmasını istemeyen Yılport Samsunspor yönetimi, kadın ve öğrenci taraftarların bu önemli mücadeleyi ücretsiz izleyebileceklerini duyurdu. Yönetim ayrıca, şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan Çaykur Rizespor mücadelesinin biletlerinde yüzde 50 indirime gittiklerini de açıkladı.

DERBİYE İLGİ BEKLENİYOR
Yönetim bu kritik karşılaşma öncesinde üzerine düşeni yaparken, adeta ‘artık söz taraftarda’ mesajı verdi. Hem içerde, hem de deplasmandaki maçlarda takımını bu zamana kadar yalnız bırakmayan Yılport Samsunspor taraftarının Karadeniz derbisine de büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Davut AKTAŞ

İşte fiyat listesi;