Samsunspor'da yüzler gülüyor

TAKİP ET

Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdüren Yılport Samsunspor'da futbolcuların antrenmanlardaki moralli ve istekli görüntüleri teknik heyetin de yüzünü güldürüyor.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında sahasında 4 Nisan Perşembe akşamı saat 20.30’da oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik direktör Markus Gisdol idaresinde gerçekleyen idmanda kondisyon ve taktiksel çalışmalar üzerinde duruldu. 

EKİBİ İLE DİYALOG HALİNDE

Öğrencilerine Hatayspor karşısında alınan yenilgiyi unutmaları ve taraftarları önünde oynayacakları Pendikspor karşılaşmasına odaklanmaları gerektiği konusunda telkinlerde bulunan Kırmızı-Beyazlıların deneyimli Alman çalıştırıcı Markus Gisdol, teknik ekibi ile de sürekli fikir alışverişinde bulunuyor.

GOLCÜLERE ÖZEL İLGİ

Kırmızı-Beyazlı takımın oyuncuları da Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanlarda son derece istekli ve moralli görünüyor. Özellikle hücum hattındaki oyuncuların daha etkin olabilmesi için yoğun çaba harcayan teknik direktör Markus Gisdol, antrenmanlarda gol çalışmalarına ağırlık veriyor.

samsunspor samsun haber pendikspor futbol süper lig