Samsunspor'da zafere yolculuk

TAKİP ET

Sabah karayolu ile Ankara'ya giden Yılport Samsunspor, konaklayacağı otelde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı

PERSONEL UĞURLADI

Kırmızı-Beyazlılar, yarın akşam deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği maçı için karayolu ile Ankara’ya gitti. Sabah saatlerinde Nuri Asan Tesisleri’nden otobüsle yola çıkan Yılport Samsunspor kafilesini kulüp personeli uğurladı. 

8 İSİM KADRODA YOK
Sakatlıkları bulunan Muhammet Ali Özbaskıcı, Barış Alıcı, Berk Taşkın, kırmızı kart cezalıları Zeki Yavru ve Yusuf Abdioğlu'nun yanı sıra, maç kadrosunda bulunmayan Tomane, Guel ve Emre Demir de Ankara yolculuğunun kafilesinde yer almadı.

YUNUS EMRE’NİN MORALİ ÜST SEVİYEDE

Bandırmaspor maçında gol atma başarısı gösteren Kırmızı-Beyazlıların genç stoperi Yunus Emre Çift, Gençlerbirliği karşısında da sürpriz yapma peşinde.

GEREKENİ YAPACAĞIZ

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, yarın akşam Ankara’da oynayacakları Gençlerbirliği maçının zor geçeceğini söyledi. Her iki takımın da kazanmak için sahaya çıkacağını belirten deneyimli çalıştırıcı, “İyi bir hava yakaladık. 16 maçtır kaybetmiyoruz. Gençlerbirliği karşısında da sahaya kazanmak için çıkacağız. Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Ama her şeye rağmen kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. 

PERSONEL BAŞARI DİLEDİ

Kulüp personeli, Ankara yolculuğu öncesinde teknik direktör Hüseyin Eroğlu’na başarı dileklerinde bulundu.

FOFANA FORMA BEKLİYOR

Yılport Samsunspor’un yıldız futbolcusu Moryke Fofana, Gençlerbirliği karşısında hocasından ilk 11’de şans bekleyecek. Tecrübeli futbolcu, Bandırmaspor maçında attığı 2 golle formunu yakaladığının sinyallerini vermişti.

KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ

Kırmızı-Beyazlıların tecrübeli stoperi Alim Öztürk, Gençlerbirliği karşısında da kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Alim, “Zorlu bir deplasman olacak. Ancak bizim tek hedefimiz sahadan galibiyetle ayrılmak ve liderliğimizi sürdürmek” dedi.

KALEYİ GOLE KAPATACAK

Kırmızı-Beyazlıların tecrübeli file bekçisi Jakub Szumski’ye Gençlerbirliği maçında da büyük görev düşecek. Ligin geride kalan bölümünde başarılı bir performans ortaya koyan Szumski, deplasmandaki zorlu maçta da kalesini gole kapatabilmek için mücadele edecek.

MAÇTAN SONRA GİDİYOR

Yılport Samsunspor’un en golcü futbolcusu olan Gaetan Laura, Gençlerbirliği maçında da takımının en önemli kozu olacak. Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin oynayacağı maçlar için milli takıma davet edilen yıldız futbolcu, karşılaşmanın ardından ülkesine gidecek.

Davut AKTAŞ