Samsunspor'da Zeki Yavru ve Osman Çelik'ten taraftara övgü dolu sözler

TAKİP ET

Samsunspor'da Osman Çelik ve Zeki Yavru, taraftarlara övgü dolu sözlerle seslendi. Taraftarların her zaman takımın arkasında olduğunu ve büyük önem taşıdıklarını belirttiler. Çelik, Adana Demirspor maçının önemine vurgu yaparken, Yavru ise taraftarların takım için en önemli koz olduğunu ifade etti.

Yılport Samsunspor takım kaptanı Zeki Yavru, cumartesi günü oynayacakları Adana Demirspor maçında en önemli kozlarının büyük taraftarları olacağını söyledi.

BİZİ YALNIZ BIRAKMAZLAR

Taraftarların her şartta arkalarında olduğunu belirten Zeki Yavru, “Onlar bizim itici gücümüz. Bu sezon gerçekten muhteşemdiler. Adana Demirspor karşısında da onlardan aynı performansı bekliyoruz” dedi.

HER ZAMAN YANIMIZDALAR

Takım kaptanlarından Osman Çelik, Kırmızı-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlardan özgü dolu sözlerle bahsetti. Taraftarları 12. adam olarak her zaman arkalarında hissettiklerini belirten tecrübeli futbolcu, “Adana Demirspor maçı hedefe giden yolda büyük önem taşıyor. Böylesine zorlu bir maçta taraftarlarımız yine arkamızda olacaktır. Onların desteği ile galip geleceğimize inanıyorum” dedi.

samsunspor zeki yavru osman çelik