Samsunspor'dan Deprem Bölgesine 2 TIR Dolusu Yardım Desteği

TAKİP ET

Samsunspor'un depremzedelere yorgan, battaniye, giyim ve çeşitli gıda desteği sağlamak için başlattığı yardım kampanyası çığ gibi büyüdü. 2 TIR doldu. Yarın TIR'lar deprem bölgesine gidecek.

Samsunspor'un, deprem bölgesinde yaşanan acıyı bir nebze de dindirmek hem de depremzedelere yorgan, battaniye, giyim ve çeşitli gıda desteği sağlamak için başlattığı yardım kampanyasına akın akın paketler ulaşıyor.

KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI
Samsunspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Deprem bölgelerine gönderilmek üzere Samsunspor Kulübü Derneği olarak başlattığımız yardım kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlarımızın Samsunspor Nuri Asan Tesisleri ve Samsun Green Golf & Tenis Kulübü'ne yardım malzemelerini ulaştırmaları önemle rica olunur. Tüm Samsunluların yardım ve desteğini bekliyoruz" denildi. Çağrının ardından kolilerce kıyafet, battaniye, yastık ve gıda malzemeleri geldi.

2 TIR DOLDU, TAŞTI
Samsunspor'un deprem bölgesi için başlattığı yardım kampanyasında futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler; 1 TIR'ı battaniye, kıyafet gibi acil ihtiyaçlarla doldurdu. Dernek yöneticilerinin iş dünyası ile yaptıkları iş birliğinde ise 2. TIR doldu.

KIYAFET, YORGAN, GIDA
Futbolcu ve teknik heyetin 2 bin 470 adet uyku seti, dernek yönetimi ise 2000 adet yastık ve yorgan, 2 bin 500 adet polar ve 50 adet polar yelek, yine kentin giyim markalarınca da bot ve kışlık ayakkabı temin edildiği öğrenildi. Aynı zamanda kentin gıda firmaları da kuru gıda desteği sağladı. İki TIR şuan da dolarken, üçüncü TIR ise hazır bekliyor.

KOLİLER HAZIRLANIYOR
Bazı gönüllü vatandaşlar ise, Getir ve Migros gibi alışveriş platformları üzerinden çocuk bezi, çocuk maması ıslak mendil gibi temel ihtiyaç malzemeleri sipariş ederek toplama merkezine iletti. Samsun Green Golf & Tenis Kulübü'nde yardım paketleri koliler halinde hazır hale getiriliyor. Yarın sabah saatlerinde Seral Tekstil'den Nuri Asan Tesisleri'ne hareket edecek olan TIR'lar,  yine öğlen saat 12.00'de ise Nuri Asan Tesisleri'nden deprem bölgesine gitmek üzere yola çıkacak. N. Alper CABBAR

Samsun Green Golf & Tenis Kulübü'nde yardım paketleri koliler halinde hazır hale getiriliyor.

Samsunspor'un depremzedeler için yaptığı yardım çağrısınnın ardından kolilerce kıyafet, battaniye, yastık ve gıda malzemeleri geldi.