Samsunspor'dan Eski Teknik Direktör ve Futbolculara Ahde Vefa

TAKİP ET

'Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyonluk en çok Samsun'a yakışır' mottosu ile yeni sezona başlayan Samsunspor, yıllarca 'Atatürk'lü Arma'yı göğsünde taşıyan eski teknik direktör ve futbolculara ahde vefa örneği sergileyecek.

Yeni sezona 'birliktelik ve dayanışma' mesajları vererek başlayan kırmızı beyazlı yönetim, 25 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek antrenmana eski teknik direktörleri ve futbolcuları davet edecek. Nuri Asan Tesisleri'ndeki buluşmada barbekü partisi de yapılacak.

Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan, "Bu sezon birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde, el ele, omuz omuza vererek, Süper Lig'e yürümek istiyoruz. Kulüp tarihimizde 'Atatürk'lü Arma'yı göğsünde taşımış, terletmiş eski teknik direktörleri ve futbolcuları Nuri Asan Tesisleri'ne davet ediyoruz. Yeni transferlerle güçlenen şampiyonluk kadromuzdaki futbolculara ve teknik heyete moral ve destek vermelerini, aidiyet duygusunu yaşatmalarını istiyoruz. Hep birlikte antrenmanı izleyeceğiz, sonrasında ise barbekü partisi yapacağız. İnanıyorum ki; bizi yalnız bırakmayacaklar" dedi.

Kırmızı beyazlı yönetim tarafından eski teknik direktörler ve futbolcular tek tek aranıp, davet edilecek. Organizasyonun saati ile ilgili bilgilendirme kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılacak.
N.Alper CABBAR