Samsunspor'dan Minik Eren'e İmzalı Forma

TAKİP ET

Samsunspor-Adana Demirspor maçının son dakikasında Marius'un kaçırdığı golden sonra tribünde gözyaşlarına hakim olamayan minik Eren, Alman teknik adam Gisdol'le buluştu. Minik Eren'e imzalı forma hediye edildi.

Trendyol Süper Lig 33'ncü haftasında Samsunspor, sahasında konuk ettiği Adana Demirspor ile 1-1'lik skorla berabere ayrıldı. Karşılaşmanın son pozisyonunda ise Çadlı golcü Marius yüzde yüzlük golü atamamıştı.

90+8'nci dakikada defansın arkasına atılan topa hareketlenen Marius, defansın arasından sıyrılıp, meşin yuvarlağı kaleciden kurtardığı pozisyonda topu kafayla kaleye gönderdi. Direkten oyun alanına dönen topa bir kez daha vuran Marius'un şutu defansa çarpıp kornere çıkmıştı.

Son dakika kaçan golden sonra tribünde bulunan minik bir taraftarın üzüntüsü sosyal medyaya yansımıştı. Samsunspor Kulübü, minik taraftara ulaştı. 10 yaşındaki Eren Akman, Nuri Asan Tesisleri'nde Alman teknik adam Markus Gisdol ve futbolcularla buluştu. Minik Eren'e Samsunsporlu futbolcuların imzaladığı 100. yıl forması hediye edildi.

samsun samsun haber samsunspor