Samsunspor'dan TSO'ya Ziyaret

TAKİP ET

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkanvekili ve İcra Kurulu üyesi Veysel Bilen ile Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu makamında ziyaret etti.

DESTEĞE TEŞEKKÜR
Samsun TSO Meclis Başkanlık Divanı Üyesi Serkan Kaya’nın da bulunduğu ziyarette, Başkanvekili Bilen, desteklerden dolayı Başkan Salih Zeki Murzioğlu’na teşekkür ederek; “Samsun TSO Başkanımız Salih Zeki Murzioğlu nezdinde, Oda Meclis Başkanımız Haluk Akyüz’e, Yönetim Kurulu Üyeleri’ne, Meclis Başkanlık Divanı Üyesi Serkan Kaya’ya ve Meclis Üyelerine gerek loca anlamında gerekse taraftar gruplarına yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. 


SÜPER LİG IŞIĞI GÖRÜNDÜ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, “Samsun iş dünyası olarak kentimizin en büyük markası olan Samsunspor'un her zaman yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Bütün kurumların, şehrimizin en önemli markası takımımıza sahip çıkması lazım. Yılport Samsunspor’un değerli Başkanı Sayın Yüksel Yıldırım’ın da ifade ettiği gibi, tünelin ucunda Süper Lig’in ışığı göründü. İnşallah bu sene Samsunsporumuzu Süper Lig’de göreceğiz” dedi.