Samsunspor - Denizlispor maçından geriye kalanlar

TAKİP ET

BU HASRETE BİRLİKTE SON VERELİM

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 5-0’lık Denizlispor galibiyetini engelli bireylere armağan ettiklerini söyledi. Öncelikle engelli bireylere ve ailelerine seslenmek istediğini belirten Eroğlu, “Sevgi varsa engel yoktur. Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli çocuklarımızın spor yoluyla hayata uyumunun çok daha kolay olduğu bilimsel bir gerçek. Aileleri, engelli çocuklarını spora yönlendirmeye çağırıyorum. Bu galibiyeti de onlara hediye ediyoruz” dedi. 

RAKİBE POZİSYON VERMEDİK

Çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini vurgulayan Kırmızı-Beyazlıların teknik patronu Hüseyin Eroğlu, “Maçın genelinde oyun üstünlüğü bizdeydi. Coşkumuz ve tempomuz çok yüksekti. Hücum oyunumuz iyiydi. Skor 5-0 ama daha fazla da olabilirdi. Rakibimize pozisyon vermedik. Oyuncularımı bu anlamda kutluyorum. Zor şartlarda mücadele eden Denizlispor'a da bundan sonraki maçları için başarılar diliyorum” diye konuştu.

İDDİAMIZ SÖZDE KALMAYACAK

Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geldiğimden bu yana her hafta daha iyi oynuyor, şampiyonluk iddiamızın sözde kalmayacağını gösteriyoruz. Ancak ilk 9 sıradaki takımların tamamının ilk 2'den çıkma hedefi var. Futbol kültürü ve geçmişi yüksek bir kentteyiz. Başkanımız Yüksel Yıldırım altyapısından üstyapısına nefis işlere imzasını atmış durumda. Biz teknik heyet ve sporcular da yöneticilerimiz gibi Samsunspor'u Cumhuriyet'in 100. yılında Süper Lig'e taşımak istiyoruz.”

SİZE İHTİYACIMIZ VAR

“Tribünlere gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu hafta taraftarlarımızı davet etmiştim. Yine tribünler o bizim geçmişte gıptayla baktığımız kalabalıklardan yoksundu. Yine sesleniyorum, ‘Gelin omuz verin. Kenetlenelim ve bu hasrete hep birlikte son verelim’. Bu yolda taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Sizinle bir kişi fazla olacağız. Size ihtiyacımız var. Oynayan oynamayan, tribünde olan tüm oyuncularımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI

Kırmızı-Beyazlıların genç golcüsü Ahmet Sagat, Denizlispor maçını da boş geçmedi. Oyuna sonradan giren geçtiğimiz yılın gol kralı Ahmet, Denizlispor filelerini havlandırarak ligdeki gol sayısını 3’e çıkardı. Attığı gol sonrasında büyük sevinç yaşayan Ahmet, mutluluğunu takım arkadaşları ile paylaştı.

‘ALİ’LERİN İLGİNÇ GOL SEVİNCİ

Samsunspor’un genç futbolcularından Ali Ülgen, Denizlispor karşısındaki etkili oyununu attığı golle süsledi. Bu sezon 3. kez rakip fileleri havalandıran Ali Ülgen, golün sevincini takım arkadaşı Ali Kaan Güneren ile birlikte kutladı. Gol sonrasında rakip ceza sahasının köşesinde yere oturan Ali Ülgen ve Ali Kaan Güneren, taş kağıt makas oynayarak golün sevincini ilginç bir şekilde yaşadı.

HARRIS 11’DE BAŞLADI

Kırmızı-Beyazlıların İngiliz futbolcusu Kadeem Harris, Denizlispor maçında sahaya ilk 11’de çıktı. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu tarafından Soner Gönül’ün yerine tercih edilen Harris, 67’de takımının 4. golüne imza attı.

BİRBİRLERİNE SARILARAK KUTLADILAR

Kırmızı-Beyazlıların teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ve İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, 5-0’lık Denizlispor galibiyetinin mutluluğunu birbirlerine sarılarak yaşadı.

LAURA 8’LEDİ

Kırmızı-Beyazlıların golcü futbolcusu Gaetan Laura, Denizlispor maçının yıldızları arasındaydı. Rakip fileleri 2 kez havalandıran Fransız futbolcu. Ligdeki gol sayısını da 8’e yükseltti.

5-0’IN COŞKUSU

Kırmızı-Beyazlıların 19 Mayıs Stadyumu’nda oynadığı ve 5-0 kazandığı Denizlispor maçının ardından artık klasikleşen o sevinç gösterisi yine yaşandı. Hakemin bitiş düdüğünün ardından el ele veren futbolcular ve teknik heyet, kendilerini desteklemek için tribünlere gelen taraftarlarına koştu. Hep birlikte 5-0’lık galibiyeti kutlayan Kırmızı-Beyazlılar, şampiyon Samsunspor tezahüratları ela stadı inletti.

TARAFTAR BEKLENENİN ALTINDA KALDI

Kırmızı-Beyazlıların Denizlispor ile oynadığı maçta beklenen taraftar sayısına ulaşılamadı. Mücadelenin cumartesi günü mesai saati içerisinde olması tribünlerin dolmasına mani oldu. Karşılaşmayı 6 bin 100 biletli seyirci izlediği belirtildi.

ESKİ DOSTLAR BULUŞTU

Kırmızı-Beyazlıların tecrübeli savunma oyuncusu Zeki Yavru ile Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, karşılaşma öncesinde birliklerine başarı diledi. Zeki Yavru’nun Trabzonspor altyapısında oynadığı dönemlerde Bordo-Mavililerde görev yapan Giray Bulak, eski öğrencisi ile birbirlerine sarılıp hasret giderdi. Davut AKTAŞ