Samsunspor, deplasman kabusunu bitirmek istiyor

TAKİP ET

İstanbul'da bugün Beşiktaş ile karşılaşacak olan Samsunspor, rakibini mağlup ederek hem kümede kalma yolunda önemli bir adım atmak, hem de deplasman kabusunu sonlandırmak istiyor. İşte Beşiktaş - Samsunspor maçı öncesi detaylar...

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda bugün Beşiktaş’ın konuğu olacak.

GALİBİYET ÇOK ŞEY DEMEK

Ligde bu sezon özellikle dış sahada çok kötü bir performans ortaya koyan ve 15 maçta sadece 1 galibiyet elde edebilen Kırmızı-Beyazlılar, İstanbul’da oynanacak zorlu maçta bu şanssızlığını kırmak ve kümede kalma yolunda çok önemli bir adım atmak istiyor.   

BEIN SPORTS 1’DEN YAYINLANACAK

Ligde topladığı 37 puanla 12. sırada yer alan Yılport Samsunspor, Beşiktaş’ı sahasında mağlup ederek puanını 40’a yükseltmeyi ve sezonun geri kalan bölümünde korkulu rüya yaşamamayı amaçlıyor. Beşiktaş Park’ta oynanacak kritik mücadele saat 19.00’da başlayacak. Bein Sports 1’den naklen yayınlanacak mücadelede Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak.

CEZASI BİTTİ

Kırmızı-Beyazlıların başarılı futbolcusu Emre Kılınç, sarı kart cezası nedeniyle Pendikspor maçında forma giyememişti. Cezasını tamamlayan tecrübeli futbolcu, hocasının şans vermesi durumunda Beşiktaş karşısında sahadaki yerini alabilecek.

GISDOL’UN ORTA SAHADAKİ KOZU

Yılport Samsunspor’un en etkili isimlerinden olan Carlo Holse, Beşiktaş karşısında da hocası Markus Gisdol’un en önemli kozu olacak. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile dikkat çeken Danimarkalı yıldız, takımının hücum alanında etkili olabilmesi için var gücü ile çalışacak.

6 HAFTADIR SUSKUN

Kırmızı-Beyazlıların en golcü ismi olan Marius Mouandilmadji, ligde 6 haftadır rakip fileleri sarsamıyor. En son Antalyaspor maçında gol atma başarısı gösteren Çadlı forvet, sonrasında forma giydiği 4 maçta da etkisiz kaldı.

DEPLASMAN TRİBÜNÜ DOLACAK

Bu sezon hem iç sahada, hem de deplasmanda sergiledikleri tribün performanslarıyla herkesi kendilerine hayran bırakan Yılport Samsunsporlu taraftarlar, Beşiktaş maçında da takımlarını yalnız bırakmayacak. Kırmızı-Beyazlıların, Beşiktaş Park’ta kendilerine ayrılan misafir takım tribününü tamamen doldurması bekleniyor.

samsunspor beşiktaş süper lig