Samsunspor - Eyüpspor Maçı Öncesinde Taraftara Önemli Bilgilendirme

TAKİP ET

Samsunspor-Eyüpspor maçına yaklaşık 20 bin taraftarın tribünlerde olması beklenirken, bilet satış noktalarında oluşabilecek yoğunluğun önüne geçebilmek için Bulvar AVM'nin dışında Atakum bölgesinde bulunan City Mall AVM'ye de gişe kurulacak. Genel Müdür Soykan, "Maç günü stadyuma erkenden gelelim" çağrısında bulundu

Spor Toto 1. Lig'de Altay deplasmanından 2-0'lık galibiyetle dönen Samsunspor'da keyifler yerinde. Kırmızı-Beyazlılar, 20 Ağustos Cumartesi günü saat 19.15'de 19 Mayıs Stadyumu'nda seyircisiyle buluşmaya hazırlanırken, Eyüpspor ile oynanacak karşılaşmada tahminlere göre yaklaşık 20 bin taraftarın tribünlerde olması bekleniyor.

BİLET SATIŞLARI BAŞLADI

Samsunspor Kulübü de taraftarların bilete ulaşabilmesi ve mağdur olmaması için tüm imkanlarını seferber edecek. Samsunspor-Eyüpspor maçının biletleri satışa çıkarken, Pazartesi-Salı-Çarşamba ve Perşembe günleri Bulvar AVM gişesinde, Cuma-Cumartesi günleri ise Bulvar AVM ve 19 Mayıs Stadyumu'ndaki gişelerde satılacak.

Ancak Kırmızı-Beyazlı yönetim Atakum bölgesindeki Samsunsporluların da bilete kolay ulaşabilmesi için Cuma ve Cumartesi günleri City Mall AVM'de de bilet gişesi kuracak.

ÖZEL ÖNLEMLER ALIYORUZ

Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan, "Altay galibiyetiyle birlikte inanılmaz bir talep oluştu. Zaten sezon başından beri bu ilgiyi bekliyorduk. Eyüpspor maçı için bizler de kulüp olarak bir dizi önlemler aldık. Passolig'in altyapısı malum sorun çıkartabiliyor. Bulvar AVM'de gişelerde oluşabilecek yoğunluğu düşünerek, Atakum bölgesinde de City Mall AVM'de bilet gişesi kuruyoruz. Cuma ve Cumartesi günleri bilet satışı yapılabilecek" dedi.

STADYUMA ERKEN GELELİM

Kırmızı-Beyazlı taraftarlardan ricada bulunan Soner Soykan, "Görünen o ki; maç günü büyük bir yoğunluk olacak. Passolig sistemide sorun yaşanabilir. Malum daha önce sistemle ilgili sorunlarla karşılaştık. Taraftarımızdan önemle rica ediyoruz. Biletlerini erkenden alsınlar. Bilet gişelerinde yoğunluğun önüne geçebilmek için internetten de alabilirler. Stadyuma da erkenden gelsinler. Kapılarda sorun yaşamayalım. Bizler şimdiden tüm önlemleri almak istiyoruz, ekip olarak orada olacağız" ifadelerini kullandı.

Genel Müdür Soykan, Samsunspor-Eyüpspor'un maçının 19.15'ten saat 20.00'a alınması için TFF'ye başvuruda bulunduklarını, yayıncı kuruluşun programına göre sonuç alacaklarını söyledi.  N. Alper CABBAR