Samsunspor fanatiği İsa Karaca yaşamını yitirdi

TAKİP ET

Geçirdiği beyin kanaması sonucu 9 gündür yoğun bakımda makineye bağlı yaşam savaşı veren Samsunspor fanatiği İsa Karaca, yaşamını yitirdi. İsa Karaca'nın tek hayali ise Kırmızı-Beyazlı sevdasını şampiyon olarak görmekti.

TOPRAĞA VERİLDİ
Fanatik Samsunspor taraftarı olan İsa karaca'nın cenazesi İstanbul'dan Samsun'a getirilirken Çarşamba Aşağı Alibeyli Köyü'nde kılınan cenaze namazının dualarla toprağa verildi. Tek hayali Samsunspor'u şampiyon olarak görmek olan, yoğun bakımda bile yakınlarına 'Samsunspor nasıl gidiyor' diye soran 50 yaşındaki İsa Karaca, son sözlerinde bile Samsunspor’u dilinden düşürmedi. 

GÖZLER SAMSUNSPOR'A ÇEVRİLDİ
Tek hayali ise sevdalısı olduğu Kırmızı-Beyazlıları şampiyon görmek olan İsa Karaca'nın ailesi, merhumun isteğini yerine getirmek üzere Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım ve kulüp yöneticileri ile irtibata geçmeye hazırlanıyor. Karaca ailesi, babalarının vefatını kulüp yetkilileri ile paylaşarak, Kırmızı-Beyazlı ekibin sezonu şampiyon tamamlaması halinde kupayı İsa karaca'nın kabristanına götürmelerini isteyecek. 

Zekai ANIL