Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan: Parayı getiren Tomane'yi alır!

TAKİP ET

Samsunspor'dan ayrılması gündemde olan golcü oyuncu Tomane'ye taraftar sahip çıkarken, Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan'dan açıklama geldi. Kaplan, "Tomane oyuncumuz. Para kazanmazsak, takımda kalır" dedi.

Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, ayrılacak oyuncular ve transfer görüşmeleriyle alakalı bilgi verdi. Batu Kaplan, "Takımdan gidecek oyuncular belli. Diomande, Sheldon Bateau, Çinari, Savicevic, Bah gibi oyuncular satış listesine konuldu. Kendilerine takım bulmalarını bekliyoruz. Yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

TOMANE OYUNCUMUZ

Batu Kaplan, "Sağ bek konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Zeki Yavru ile görüşme yaptığımız doğru ama henüz bir anlaşma yok. Stoper konusunda bir arayışımız yok. Diomande bundan sonraki süreçte takımdan ayrı çalışmalarına devam edecek. Tomane gitmek istiyorsa ya da menajeri teklif getiriyorsa, önünü açarız. Kulüp olarak biz bu işten kar etmezsek, gitmesini istemiyoruz. Tomane ile herhangi bir problemimiz yok" diye konuştu.

LİSTEDE 10 FUTBOLCU VAR

"Yabancı oyuncu konusunda 21 yaş altı kontenjanından genç yabancı almayacağız" diye Batu Kaplan, kendilerinden takım bulması istenen futbolcular; Diomande, Sheldon Bateau, Melih ve Semih Altıkulaç, Savicevic, Amir Arli, Çinari, Furkan Fehmi Güneş, Ensar Arslan ve Bah'ın transferi için görüşmelerin sürdüğünün altını çizdi. İHA