Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü ve Başkan Danışmanı Batu Kaplan: "19 Mayıs'ı cehenneme çevirelim"

TAKİP ET

Hafta sonu taraftarlara çok iş düşeceğini söyleyen Yılport Samsunspor Kulübü Futbol Gelişim Direktörü ve Başkan Danışmanı Batu Kaplan, 'Eyüpspor maçında Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nu cehenneme çevirmemiz lazım. Rakibi boğmamız lazım. Bunu da yapabilecek tek unsurumuz taraftarımız' dedi

KALİTEMİZİ ORTAYA KOYDUK

Yılport Samsunspor Kulübü Futbol Gelişim Direktörü ve Başkan Danışmanı Batu Kaplan, Spor Müdürümüz Davut Aktaş’a özel açıklamalarda bulundu. Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Batu Kaplan, “Takım tabii ki yüzde yüz hazır olmasa da kalitemizi ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Bundan sonraki maçlarda takım daha da oturacaktır. Bu maçtan gerekli dersleri çıkardığımızı düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarda da üzerine koyarak devam edeceğiz” dedi.

GEREKİRSE TRANSFER YAPARIZ 

Şu an için başka transfer düşünmediklerini ifade eden Başkan Danışmanı Batu Kaplan, “6 numara pozisyonuna belki bir transfer yapabiliriz. Ama şu an için bir ihtiyaç gözükmüyor. Gerekli görünmesi halinde bu pozisyona da takviye gerçekleştiririz” diye konuştu.

Eyüpspor’un ligdeki en önemli rakiplerinin başında geldiğini vurgulayan Kaplan, sözlerini şöyle sürdürdü:

EYÜPSPOR EN GÜÇLÜ RAKİBİMİZ

“Bu hafta sonu sahamızda karşılaşacağımız Eyüpspor, belki de ligdeki en büyük rakibimiz. Çok büyük paralar harcadılar ve hem Süper Lig’den, hem de yabancı olarak bu ligi bilen oyuncuları kadrolarına kattılar. İnşallah taraftarımızın desteği ile evimizde Eyüpspor’u mağlup edeceğiz. Ben buna yürekten inanıyorum. Ama unutulmasın ki en büyük itici gücümüz taraftarımız olacak. Onlar da maça ilgi gösterirse Eyüpspor karşısında daha rahat oluruz.”

TRİBÜNDE İYİ BİR BASKI KURULMALI

“Taraftara çağrım lütfen bizi yalnız bırakmasınlar. Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nu cehenneme çevirmemiz lazım. Rakibi boğmamız lazım. Bunu da yapabilecek tek unsurumuz taraftarımız. Futbolcular saha içinde üzerlerine düşeni yaparken, taraftarların da kendi üzerine düşeni yapıp tribünlerde iyi bir baskı kurması gerekiyor. Ben bunu başarabileceğimize inanıyorum ve bütün taraftarımızı maça davet ediyorum.”

BAŞKANIMIZ MAÇI İNTERNETTEN İZLEDİ

“Maçtan sonra Başkanımız Yüksel Yıldırım ile görüştüm. Başkanımız o zaman Ekvator’da internet üzerinden maçı izledi. Onun da alınan galibiyetten memnun olduğunu söyleyebilirim. Hem sonuçtan, hem oyundan. Tabi onunda gözüne çarpan eksiklikler olmuş. Genel hatlar itibariyle başkanımız sonuçtan memnun. İnşallah bu sene onu daha çok mutlu edeceğiz.” ÖZEL RÖPORTAJ: Davut AKTAŞ