Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Genel Müdürü Soner Soykan'dan İftar Açıklaması

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlı Kulübün Genel Müdürü Soner Soykan, “Maçtan önce çadırlarımız kurulacak. Maç günü inşallah kimseyi mağdur etmeden, Ramazan ayının ilk günü taraftarımızla beraber bir şenlik havasında geçireceğiz” dedi.

DERNEK ORGANİZASYON YAPIYOR
Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Genel Müdürü Soner Soykan, Ramazan ayının ilk gününün Royal Hastanesi Bandırmaspor maçına denk geldiğini ve stadyumda iftar ile ilgili hazırlıkların olacağını söyledi. Soykan, “Maç günü Samsunspor Kulübü Derneğimiz bir organizasyon yapıyor. Maçtan önce çadırlarımız kurulacak. Taraftarlarımıza iftarlıklarımız verilecek. Maç günü inşallah kimseyi mağdur etmeden, Ramazan ayının ilk günü taraftarımızla beraber bir şenlik havasında geçireceğiz” dedi.

ONLARI STATTA GÖRMEK İSTİYORUZ
Taraftarların biraz zorlanacağını bildiklerini ifade eden Soner Soykan, “Taraftarlarımızdan bu maçta biraz fedakarlık ve anlayış beklerken, bu önemli maçta kendilerini stada görmek istiyoruz. Şöyle de bir durum var. İftar organizasyonu kolay bir iş değil. Restoranlarda dahi insanlar bekleyebiliyor. İyi niyetle yapılan bir şey insanları mağdur etmeyecek. Gecikmeler olabilir, o anlamda da taraftarımızın anlayışlı olması bekliyoruz” diye konuştu. Davut AKTAŞ