Samsunspor galibiyet serisini bozmak istemiyor

TAKİP ET

Ligde son 3 maçta aldığı galibiyetlerle iyi bir hava yakalayan Samsunspor, yarın Ankara'da Keçiörengücü'ne konuk olacak. Saat 13.30'da başlayacak maç TRT Spor'dan naklen yayınlanacak

TEK HEDEF GALİBİYET

Samsunspor, ligin 15. haftasında yarın deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak. Oynadığı son 3 maçı kazanan, son haftayı ise BAY olarak geçen Kırmızı-Beyazlılar, 13 gündür bu önemli mücadeleye hazırlanıyor. Son haftalarda sergilediği futbol ile taraftarlarını mest eden Samsunspor, bu maçta da galibiyete odaklandı.  

NUMANOĞLU YÖNETECEK

Kırmızı-Beyazlılar adına zirve yolunda büyük önem taşıyan bu kritik karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Tugay Kaan Numanoğlu’nun düdük çalacağı maçta Esat Sancaktar ve Samet Çavuş yardımcı hakem olarak görev yapacak. Ankara Aktepe Stadı’nda oynanacak zorlu mücadele, TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

GOL YÜKÜ ONLARDA OLACAK

Samsunspor’un yarın deplasmanda oynayacağı Keçiörengücü maçında gol yollarında en önemli isimleri Douglas Tanque, Gaetan Laura ve Ahmet Sagat olacak.

Brezilyalı Douglas ve Fransız Laura’nın bu kritik maça 11’de başlaması, Ahmet’in ise kulübeden gelerek takımına katkı sağlaması bekleniyor.   

10. RANDEVU

Kırmızı-Beyazlılar, Keçiörengücü ile yarın 10. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 9 maçta rakibini 4 kez mağlup eden Yılport Samsunspor, 2 kez kaybetti. 3 maç ise berabere sonuçlandı. Ankara’da oynanan 5 karşılaşmada ise taraftar 1’er kez kazanabildi. 3 mücadelede ise eşitlik bozulmadı. İki takım arasında son oynanan maç 1-1 berabere sonuçlanmıştı.

YILDIRIM’IN UĞURU TUTACAK MI?

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, yoğun iş temposuna rağmen takımını Ankara deplasmanında yalnız bırakmayacak. İstanbul’da oynanan Pendikspor ve Tuzlaspor maçlarından önce takımla görüşmeler yapan ve bunu artık bir uğur haline getiren Başkan Yıldırım’ın bu uğurunun Keçiörengücü karşılaşmasında tutup tutmayacağı merak ediliyor.

3 PUAN İÇİN OYNAYACAĞIZ

Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, Keçiörengücü maçının zorlu ve bir o kadar da önemli olduğunu söyledi. Ankara’da 3 puan için sahaya çıkacaklarını belirten Suat Çakır, “Keçiörengücü maçının ardından 2 hafta içerde oynayacağız. Yarın kazanırsak önümüz tamamen açılır ve iç sahadaki iki maçtan da taraftarlarımızın desteğiyle 6 puan çıkartıp şampiyonluk yolunda çok önemli adımlar atmış oluruz” dedi.

KEÇİÖRENGÜCÜ’NDEN JEST

Samsunspor’un yarın karşılaşacağı Keçiörengücü’nün yöneticileri, Kırmızı-Beyazlı taraftarlara jest yaptı. Aktepe Stadı’nda oynanacak olan maçta misafir takıma ayrılan yüzde 5’lik (225 bilet) taraftar sayısını Yılport Samsunspor Kulübü yetkililerinin talebi üzerine yüzde 10’a çıkartan Keçiörengücü Kulübü, mücadeleyi 450 Kırmızı-Beyazlı taraftarın izleyebileceğini duyurdu. Satışa çıkan 450 biletin kısa sürede tükendiği belirtildi. Davut AKTAŞ