Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler: Kaybetme Lüksümüz Yok

TAKİP ET

Süper Lig yolunda iç sahada oynayacakları maçların büyük önem taşıdığını belirten Cenk İşler, 'Yukarıya doğru tırmanmak için özellikle iç sahada puan kaybı yaşamamalıyız. Evimizde tüm maçlardan galip ayrılmayı istiyoruz' dedi

OYUNUMUZU YUKARI TAŞIMALIYIZ

Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, ligin ikinci yarısına Balıkesirspor galibiyeti ile başlamalarının iyi olduğun söyledi. Genel olarak Balıkesirspor maçında mücadele bakımından iyi bir görüntü sergilediklerini belirten Cenk İşler, “Önemli olan maçı kazanmaktı ve bunu başardık. Oyunumuzu biraz daha yukarı taşırsak çok iyi olur. Şu anda Kocaelispor maçına konsantre olduk. Sadece cuma günü oynayacağımız maçı düşünüyoruz” dedi.

SAVUNMADA DİKKATLİ OLMALIYIZ

Kocaelispor’un çok tehlikeli bir takım olduğunu ifade eden İşler, “Son oynadıkları maçta 10 kişi kalmasalardı skor farklı olabilirdi. Rakibimiz çok fazla pozisyon veren, o kadar da pozisyona giren bir takım. Özellikle savunma anlamında dikkatli olmamız gerekiyor. Zor bir maçın bizi beklediğini söyleyebilirim. Bu bilinçle maça kadar en iyi şekilde çalışıp taraftarımızın da desteği ile sahadan galip ayrılmak içir her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Genel Kaptan Cenk İşler, sözlerini şöyle sürdürdü:

ÖZELLİKLE İÇERDE YENİLMEMELİYİZ

“Ligin ilk yarısında Antalya’da yaptığımız kamp sonrasında önemli bir seri yakalamıştık. Böyle bir seri daha yakalamamız gerekiyor. Biz maç maç bakarak, her karşılaşmaya kazanmak için çıkacağız. Bizim kaybetme lüksümüz yok. Lig uzun bir maraton. Elbette ki istemediğimiz sonuçlar da olacaktır. Ama yukarıya doğru tırmanmak için özellikle iç sahada puan kaybı yaşamamalıyız. Evimizde tüm maçlardan galip ayrılmayı istiyoruz. Bunu başaracak güce ve kaliteye sahibiz.”

TALLO FORMA GİYMEYECEK

“Kocaelispor karşısında yine transferlerimizden sadece Tallo forma giyemeyecek. Aramıza yeni katılan diğer isimler hocamızın şans vermesi durumunda sahada olabilecekler. Ayrıca Balıkesirspor maçında sakatlanan Osman’ın da durumu iyi. O da cuma günü Kocaelispor maçında oynayabilecek. Hasan Kılıç ilk yarıda bazı sorunlar yaşamıştı. Ama bunları atlattı. İyi bir Hasan Kılıç bize çok büyük katkı sağlar. Sezon sonuna kadar Hasan’dan çok etkili oyunlar izleyeceğiz.”

Davut AKTAŞ