Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler: Zor Bir Maç Bizi Bekliyor

TAKİP ET

Son haftalardaki performansı ile dikkat çeken Keçiörengücü'nün güçlü rakip olduğunu söyleyen Kırmızı-Beyazlı takımın Genel Kaptanı Cenk İşler, 'Maçın zorluk derecesinin yüksek olduğu kesin. Biz her rakibe saygı duyuyoruz ama önemli olan bizim sahada ne yaptığımız' dedi

ANTALYA KAMPLARI BİZE YARADI
Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, Antalya’da yapılan ikin kampın da takıma önemli şeyler kattığını söyledi. Antalya’daki çalışmaların çok faydalı geçtiğini ifade eden Cenk İşler, “Antalya’daki kamplar hem çalışma ortamı, hem de birlik beraberliği sağlamak adına çok verimli geçti. Bunun faydasını da ligdeki sonuçlarla görebiliyoruz” dedi.

HASAN BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ
Hasan Kılıç’ın performansında belirgin bir artış olduğuna dikkat çeken İşler, “Bizim Hasan Kılıç’a, Hasan Kılıç’ın da bize ihtiyacı var. Hasan bizim için çok kıymetli bir oyuncu. Yeter ki kafasını sadece futbola versin. Kendisi bütün enerjisini Samsunspor’a ve arkadaşlarına verirse çok daha başarılı olur” diye konuştu.  

Keçiörengücü’nün ligin ikinci yarısına iyi başladığını vurgulayan Genel Kaptan Cenk İşler, sözlerini şöyle sürdürdü:

KOLAY KOLAY MAÇ KAYBETMEYİZ
“Rakibimiz son haftaların formda takımlarından. Aldığı sonuçlar ortada. İç sahada da iyi mücadele ediyorlar. Maçın zorluk derecesinin yüksek olduğu kesin. Biz her rakibe saygı duyuyoruz ama önemli olan bizim sahada ne yaptığımız. Kocaelispor maçındaki futbolumuzu sergilersek ligde kolay kolay maç kaybetmeyiz.” 

OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ
“Hocamızın oyunculara dokunuşları ve onları rakibe hazırlaması, yaptığı analizler çok iyi. Biz bu serinin devam edeceğine inanıyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz. Ne olursa olsun Ankara’dan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Hava şartlarının zorlu olacağını biliyoruz. Ancak bunlar bahane olmayacak. Bugün toplanacağız ve çalışmalara başlayacağız.”

Haber: Davut AKTAŞ