Samsunspor, Hatayspor'a konuk oluyor

TAKİP ET

Samsunspor, küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta yarın Mersin'de Hatayspor'a konuk olacak. İki takım açısından da büyük önem taşıyan karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. İşte karşılaşma öncesi detaylar...

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında yarın deplasmanda Hatayspor’un konuğu olacak.

TEK HEDEF GALİBİYET

Geride kalan haftayı Ankaragücü galibiyeti ile kapatarak moral bulan Kırmızı-Beyazlılar, bu zorlu deplasmanda 3 puan sınavı verecek. Galip gelmesi durumunda düşme hattından neredeyse tamamen kopacak olan Yılport Samsunspor, bu önemli mücadelede kesinlikle puan kaybı yaşamak istemiyor.

DEPLASMANDA KAZANAMIYORUZ

Ligde son oynadığı 6 deplasman maçından 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak kazanma başarısı gösteremeyen Kırmızı-Beyazlılar, Hatayspor karşısında bu şanssızlığı da kırmak istiyor. Mersin Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 16.00 başlayacak. Bein Sports 3’ten yayınlanacak maçı Burak Şeker yönetirken, Murat Ergin Gözütok ve Abdullah Uğur Sarı yardımcı hakem olarak sahaya çıkacak.

YİNE YERLERİNDE OLACAKLAR

Kırmızı-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, büyük önem taşıyan Hatayspor maçında da takımlarını yalnız bırakmayacak. Yılport Samsunspor sevdalıları, her deplasmanda olduğu gibi Hatay’da da kendilerine ayrılan bölümü doldurarak takımlarına destek verecek.

DRONGELEN DÖNÜYOR, MARIUS YOK

Kırmızı-beyazlılarda kart cezaları nedeniyle Ankaragücü maçından forma giyemeyen iki isimden Rick Van Drongelen, Hatayspor karşısında takımdaki yerini alabilecek. 1 maçlık daha cezası bulunan golcü futbolcu Marius Mouandilmadji ise zorlu deplasmanda da formasından uzak kalacak.

samsunspor hatayspor samsun haber futbol süper lig