Samsunspor, Hatayspor Maçı İçin Mersin'e Yolculuk Etti

TAKİP ET

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Hatayspor ile karşılaşmak üzere hazırlıklarını tamamlayarak Mersin'e doğru yola çıktı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'in iddialı takımlarından biri olan Samsunspor, 30. haftada deplasmanda Hatayspor ile karşılaşmak üzere hazırlıklarını tamamladı ve maçın oynanacağı Mersin'e doğru yol aldı.

Kırmızı-beyazlı ekip, mücadele için sabahın erken saatlerinde Nuri Asan Tesisleri'nden ayrılarak Samsun-Çarşamba Havalimanı'ndan İstanbul'a uçtu. Buradan aktarmalı bir şekilde Mersin'e geçecek olan Samsunspor kafilesi, mücadelenin önemine odaklanarak son hazırlıklarını tamamladı.

Hatayspor ile geçmişte üç kez karşılaşan Samsunspor, bu mücadelelerin ikisini kazanırken, birini Hatayspor'a kaybetti. Ligin ilk yarısında oynanan maçı uzatma dakikalarında bulduğu golle kazanarak Süper Lig'deki ilk galibiyetini elde eden Samsunspor, bu defa deplasmanda rakibine karşı güçlü bir performans sergilemeyi hedefliyor. Ancak takımın en golcü ismi Marius Mouandilmadji'nin kırmızı kart cezası nedeniyle yokluğu, teknik heyeti endişelendiriyor. Öte yandan, sakatlığını atlatan orta saha oyuncusu Ait Bennasser'in durumu maç saatinde netlik kazanacak.

Samsunspor'un ligdeki performansı göz önüne alındığında, 29 maçta 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldığı görülüyor. Rakip filelere 35 gol gönderen kırmızı-beyazlılar, kendi kalesinde ise 38 gol gördü. Diğer taraftan, Hatayspor ise bu sezon çıktığı 29 maçta 6 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak 30 puan topladı. Küme düşme hattında bulunan Hatayspor, rakip filelere 33 gol atarken, kendi kalesinde de 40 gol gördü.

Karşılaşmanın hakem üçlüsü ise Burak Şeker, Murat Ergin Gözütok ve Uğur Sarı olarak belirlendi. Samsunspor, bu kritik mücadelede taraftarlarının desteğiyle galibiyet arayacak.

samsunspor hatayspor mersin samsun spor futbol gündem haber samsun haber