Samsunspor Hüseyin Eroğlu'na Emanet

TAKİP ET

Samsunspor'da Bayram Bektaş'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna uzun yıllar Altınordu'da görev yapan Hüseyin Eroğlu oturdu. Yarın saat 14.30'da Nuri Asan Tesisleri'nde imza töreni olacak.

İMZA TÖRENİ SAAT 14.30'DA
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, teknik direktör konusuna son noktayı koydu. İsmail Kartal, Aykut Kocaman, Ertuğrul Sağlam ve Kenan Koçak isimlerinin gündeme geldiği süreçte yeni teknik direktör Hüseyin Eroğlu oldu. 49 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Yıldırım Tower'da Başkan Yüksel Yıldırım ile bir araya gelerek el sıkıştı. Uzun yıllar Altınordu'da çalışan Hüseyin Eroğlu, kendisini Kırmızı-Beyazlı kulübe bağlayan 1+1 yıllık sözleşmeyi yarın saat 14.30'da Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenecek olan törenle imzalayacak.

TOPLANTI 4 SAAT SÜRDÜ
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve İkinci Başkan Veysel Bilen, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile bugün İstanbul'da yaklaşık 4 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda lig, takımın durumu, ara transfer ve oyuncu performansları gibi tüm konuları masaya yatırıldı, analiz edildi. Sözleşme, 26 Eylül Pazartesi günü (yarın) saat 14.30'da Nuri Asan Tesisleri'nde imzalanacak. Tecrübeli teknik adam Eroğlu, takımın başında ilk antrenmanına Salı günü çıkacak.

ŞAMPİYONLUKLA TAÇLANACAK

Başkan Yüksel Yıldırım, 49 yaşındaki Hüseyin Eroğlu'nun 10 yıllık Altınordu görevi döneminde mütevazi bütçeler ve sadece Türk oyunculardan oluşturduğu kadrolarla iki şampiyonluk ve bir play-off finali yaşadığını, kulübün ise çok önemli transfer gelirleri elde ettiğini vurguladı.

Yıldırım; "İş disiplini ve çalışmayı her zaman ön planda tutan, farklı bir teknik direktör kişiliğine sahip Hüseyin Eroğlu ile 2 yıllık bir yolculuğa çıkıyoruz. 2 yıl diye özellikle vurguluyorum, çünkü sezon sonunda şampiyon olup, beraberliğimizi sürdüreceğiz. Hocamız da takıma ve kendisine olan güveni göstermek adına 2 yıl yerine 1 artı 1 yıllık sözleşme istedi. Samsunspor'da artık yepyeni bir dönem başlıyor. Yarın atacağımız bu imzanın önemi, sezon sonunda taçlanacak şampiyonlukla daha da önem kazanacak" dedi.

TAKIM MÜHENDİSLİĞİ VE SİSTEM

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da kendisine duyulan güven için teşekkür ederek "Samsunspor, Türk futbolunun çok önemli bir değeri. Böylesine büyük bir camiada görev almak ise gerçek anlamda gurur verici. Pazartesi günü her şeye yeniden başlayıp şampiyonluk için tüm planlarımızı ortaya koyacağız. Benim için gelişim, takım mühendisliği ve sistem her zaman ilk planda yer alır. Sayın Başkanımız Yıldırım ile yaptığımız toplantıda her ikimizin de aynı yöne bakıp aynı heyecanı yaşadığımızı gördük. Samsunspor'da taraftarından yönetimine, futbolcu ve teknik kadrodan gazeteci arkadaşlarımıza kadar herkesin omuz omuza vererek başlatacağı değişim, bizi şampiyonluğa ulaştıracak. Ama asıl önemlisi fark yaratıp, sürdürülebilir bir başarı elde edeceğiz. Biz yola çıkıp yürümeye başlıyoruz. Ve sonunda kazanacağımıza yürekten inanıyoruz" diye konuştu.