Samsunspor için sezonun en zor maçı: Pendikspor

TAKİP ET

Kümede kalma mücadelesi veren tüm takımları yakından ilgilendiren karşılaşmada evinde 4 Nisan Perşembe akşamı Pendikspor'u ağırlayacak olan Samsunspor belki de sezonun en zor maçına çıkacak. İşte ayrıntılar...

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında hem kendisi, hem de rakibi için belki de sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak.

GALİBİYET ÇOK ŞEY DEMEK

30 hafta sonunda 36 puan toplayan Kırmızı-Beyazlılar, 4 Nisan Perşembe akşamı oynanacak olan Pendikspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılması durumunda puanını 39 yaparak kümede kalma yolunda dev bir adım atacak. 

TÜM GÖZLER BU KARŞILAŞMADA

Ligde topladığı 29 puanla 19. sırada yer alan İstanbul temsilcisi Pendikspor ise bu maçı kazanamaması durumunda bir anlamda havlu atacak ve kümede kalma umutlarını mucizelere bırakacak. Kümede kalma mücadelesi veren takımlar açısından en kilit maçlardan birisi olacak Yılport Samsunspor-Pendikspor karşılaşması, 31. haftanın en çok dikkat çeken mücadelesi durumunda. 

RAKİP DEPLASMANDA KAYIP

Teknik direktör Markus Gisdol idaresinde özellikle iç sahada muhteşem bir performans ortaya koyan Kırmızı-Beyazlılar, büyük taraftarının da desteği ile rakibini evine eli boş göndermek istiyor. Deplasman grafiği çok kötü olan Pendikspor’un, İstanbul dışında kazanamama geleneğinin Yılport Samsunspor karşısında da sürmesine kesin gözü ile bakılıyor.

samsunspor pendikspor süper lig futbol samsun haber