Samsunspor, Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor! Hedef deplasman şanssızlığını bitirmek

TAKİP ET

Son 8 deplasman maçında galibiyet alamayan Samsunspor, bugün İstanbul'da oynanacak karşılaşmada Kasımpaşa'yı mağlup ederek hem bu şanssızlığını kırmak, hem de tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor. İşte Kasımpaşa - Samsunspor maçı öncesi detaylar...

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında bugün deplasmanda Kasımpaşa’nın konuğu oluyor.

TEK HEDEF GALİBİYET

Ligde topladığı 39 puanla 12. sırada yer alan Kırmızı-Beyazlılar, rakibini mağlup ederek hem 8 maçlık deplasmanda kazanamama serisini sonlandırmak, hem de tehlike bölgesinden uzaklaşarak rahat bir nefes almak istiyor. 

DÜDÜK HALİL UMUT MELER’DE

Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak kritik mücadele, saat 16.00’da başlayacak. Kırmızı-Beyazlıların kümede kalma hedefi açısından büyük önem taşıyan maçta Halil Umut Meler düdük çalarken, Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yardımcı hakem olarak görev yapacak. Karşılaşma Bein Sports 2’den naklen yayınlanacak.    

KALESİNİ GOLE KAPATACAK

Gergide kalan maçlarda yaptığı kritik kurtarışlarla takımını ayakta tutan isim olan kaleci Okan Kocuk, zorlu Kasımpaşa deplasmanında da takımının en önemli ismi olacak. Kasımpaşa maçının zor geçeceğini belirten tecrübeli file bekçisi, “Kazanmak istiyoruz. Bunun için üzerimize düşen ne varsa terimizin son damlasına kadar yapacağız” dedi.

CEZA DA DURDURAMAYACAK

Yılport Samsunspor’un Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı maçta misafir takım tribününde yer alan Kırmızı-Beyazlı taraftarlar ceza almış ve bu nedenle Kasımpaşa karşısında tribündeki yerlerini alamayacaklardı. Buna rağmen 250 liradan satışa çıkan deplasman tribünü biletlerine Yılport Samsunsporlu taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Şu ana kadar yaklaşık 600 bilet satılırken, maç saatine kadar bu rakamın en az 800 olması bekleniyor. 

NTCHAM’IN YÜKÜ AĞIR OLACAK

Sergilediği performans ile takımın en önemli parçalarından olan Kamerunlu yıldız Olivier Ntcham, bu maçta da teknik direktör Markus Gisdol’un en önemli kozlarından olacak. Tecrübeli 10 numara, takımının ataklarına yön veren isim olarak görev yapacak.

DİNAMO GERİ DÖNÜYOR

Kırmızı-Beyazlıların orta sahadaki dinamosu Carlo Holse, sarı kart cezası nedeniyle Adana Demirspor maçında forma giyememişti. Cezasını tamamlayan Danimarkalı yıldızın, Kasımpaşa deplasmanında sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyor.

samsunspor kasımpaşa süper lig