Samsunspor Nuri Asan Tesisleri, Millet Bahçesi Alanı Olabilir! Taraftarlardan Büyük Tepki

TAKİP ET

Nuri Asan Tesisleri'nin "Millet Bahçesi" alanına dahil edilmesi SBB Meclisi'nde Cumhur İttifakı'nın "evet" oyu vermesi sonucunda "oy çokluğu" ile kabul edildi. Sosyal medyada taraftarlar büyük tepki gösterdi.

İMAR TEKLİFİ DEĞİŞİKLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ
Meclis toplantısında İlkadım ve Canik ilçelerinde Millet Bahçesi için, imar plan değişikliği teklifi görüşüldü. İlkadım ve Canik ilçelerinden oluşturulacak Millet Bahçeleri’nin sınırları içinde ise Bandırma Vapuru, Doğu Park, Tenis Kulübü, Nuri Asan Tesisleri, eski Hayvanat Bahçesi, Fuar alanı, Ömer Halisdemir Toplantı Salonu, Dijital Gösterim Merkezi gibi alanların olacağı açıklandı.

TEKCAN VE İPEK SORDU DEMİR CEVAPLADI

Millet Bahçesi ile ilgili ise CHP Grup Başkanvekili Atila Tekcan ve CHP Meclis üyesi Hasan İpek ise, Başkan Demir’e Samsunspor’a ait Nuri Asan Tesisleri’nin Millet Bahçesi'ne dahil edilip edilmeyeceğini sordu.

Mustafa Demir bu soruyu şöyle cevapladı, “Buraları halkın kullanımına açacağız. Nuri Asan Tesisleri şu anda mevcut durumuna devam ediyor." Atila Tekcan bu kez de “Mevcudiyeti devam edecek mi?” sorusunu sordu. Demir ise bu soruya “Sen bana bir şey söyletmeye çalışıyorsun." dedi.

SAMSUNSPOR TARAFTARINDAN BÜYÜK TEPKİ

Samsunspor Nuri Asan Tesislerinin de içinde bulunduğu fuar alanı, birlikte millet bahçesi olacak proje meclisten apar topar geçmesinin ardından Kırmızı Beyazlı taraftarlar Samsunspor'un hiçbir zaman gereken desteği görmediğini belirterek sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdi.