Samsunspor önce kuvvet sonra taktik çalışacak

TAKİP ET

Yeni sezon hazırlıklarına Samsun'da başlayıp ardından Erzurum'da güç depolayacak olan Kırmızı-Beyazlılar, daha sonra gerçekleşecek Bolu Gerede kampında ise taktiksel çalışmalar yapacak. İşte detaylar...

ÇALIŞMALAR 23 HAZİRAN’DA BAŞLAYACAK 

Spor Toto 1. Lig’i şampiyon olarak tamamlayıp 11 yıl aradan sonra Süper Lig’e yükselen Yılport Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarına 23 Haziran’da Nuri Asan Tesisleri’nde start verecek. Bir hafta boyunca Samsun’da çalışacak olan Kırmızı-Beyazlılar, daha sonra güç depolamak için Erzurum’da kampa girecek. Buradaki çalışmalar 3-14 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. 

HAZIRLIK MAÇLARI BOLU’DA OLACAK

Yılport Samsunspor, Erzurum kampı sonrasında 3. etap çalışmaları için Bolu’nun Gerede ilçesine gidecek. 18-29 Temmuz tarihleri arasında Gerede’de çalışacak olan Kırmızı-Beyazlılar, ağırlıklı olarak taktiksen antrenmanlar yapacak. Hazırlık maçlarını da Bolu Gerede’de oynayacak olan Yılport Samsunspor’un karşılaşacağı rakipler ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak. 

ALİ KAAN, EMRE VE TOMANE YOK

Kırmızı-Beyazlıların Samsun’da başlayacak olan çalışmalarına kiralık sözleşmeleri sona eren Ali Kaan Güneren ve Emre Demir ile kulübe veda mesajı yayınlayan Portekizli Tomane’nin dışındaki tüm oyuncuların katılması bekleniyor. Başkan Yüksel Yıldırım önderliğindeki transfer komitesi de, kamp çalışmalarına kadar transferi sonlandırıp Hüseyin Eroğlu’nun elini güçlendirmek istiyor.