Samsunspor-Pendikspor maçında gündemi sallayan pozisyon! Kırmızı kart için ölmesi mi lazımdı?

TAKİP ET

Samsunspor'da tecrübeli Kaleci Okan Kocuk'un Pendikspor maçında kendisini kıl payı kurtardığı pozisyonda hakem Bahattin Şimşek'in Umut Nayir'i sarı kartla cezalandırması, 'Kırmızı için ölmesi mi lazım?' sorusunu gündeme getirdi. İşte detaylar...

AYAKTAN KURTARDI, KOLDAN KURTARAMADI

Yılport Samsunspor-Pendikspor karşılaşmasının 45. dakikasında gelişen konuk takım atağında savunmanın arkasına atılan topa ayağının tabanıyla dokunmak isteyen Umut Nayir, az kalsın kaleci Okan Kocuk’u hastanelik edecekti.

Kaleci Okan, yüzünü Umut’un ayak tabanından kurtardı ancak kolundan kurtaramadı. Yüzüne aldığı darbe sonrasında bir süre yerde hareketsiz kalan kaleci Okan Kocuk, sağlık ekiplerinin acil müdahalesi sonrasında kendisine geldi ve oyuna devam edebildi. 

3 HAKEM DE KARARI YANLIŞ BULDU

Eski hakemler Bülent Yıldırım, Deniz Çoban ve Bahattin Duran, Bein Sports 1’de yayınlanan Trio programında haftanın maçlarındaki pozisyonları değerlendirdi. Yıldırım, Çoban ve Duran, Pendiksporlu Umut Nayir ile Kırmızı-Beyazlıların kalecisi Okan Kocuk arasında 45. dakikada yaşanan pozisyonu da yorumladı. 3 hakem de, mücadelenin hakemi Bahattin Şimşek’in sarı kart verdiği pozisyonla alakalı olarak tek bir fikirde birleşti ve kartın renginin kırmızı olması gerektiğini söyledi.

samsunspor pendikspor okan kocuk umut nayir süper lig futbol