Samsunspor, Pendikspor'u ağırlıyor

TAKİP ET

Yılport Samsunspor, ligin ilk yarısında bariz hakem hataları sonrası 1-0 mağlup olduğu Pendikspor'u bu akşam 19 Mayıs Stadyumu'nda ağırlayacak. Kırmızı-Beyazlılar, saat 20.30'da başlayacak maçta hem rakibinden rövanşı almak, hem de alt sıralardan uzaklaşmak için mücadele edecek. İşte detaylar...

Yılport Samsunspor, milli ara sonrasında yeniden başlayan Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında evinde bu akşam İstanbul temsilcisi Pendikspor’u ağırlayacak.

İLK MAÇTA HAKEM KATLİAMI YAŞANMIŞTI

Bu karşılaşma, 36 puanla 12. sırada yer alan Kırmızı-Beyazlılar için bir galibiyetten çok daha fazlasını ifade ediyor. Yılport Samsunspor, ligin ilk yarısında rakibi ile İstanbul’da oynadığı ve 2 penaltısı verilmeyerek adeta hakem katliamına uğradığı karşılaşmada sahadan 1-0’lık sonuçla mağlup ayrılmıştı. 

BU KARŞILAŞMANIN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK

Bu akşam oynanacak olan mücadele Kırmızı-Beyazlılar için her anlamda çok büyük önem taşıyor. Ligin ilk yarısında hakem kurbanı olduğu rakibinden rövanşı almak isteyen Yılport Samsunspor, aynı zamanda da galip gelerek alt sıralardan tamamen kurtulmayı amaçlıyor. Saat 20.30’da başlayacak maçta Bahattin Şimşek düdük çalarken, Emir Eray Eyisoy ve Hakan Karabalcık yardımcı hakem olarak görev yapacak. Karşılaşma Bein Sports 2’den naklen yayınlanacak.

EZİCİ ÜSTÜNLÜĞÜMÜZ VAR

Kırmızı-Beyazlılar, bu akşam sahasında konuk edeceği Pendikspor karşısında ezici bir üstünlüğü sahip. Rakibi ile daha önce 5’i resmi, 1’i özel 6 maçta karşılaşan Yılport Samsunspor, bu mücadelelerin 5’ini kazanırken, sadece 1 tanesini kaybetti. Söz konusu maçlarda rakip fileleri 13 kez havalandıran Kırmızı-Beyazlılar, kalesinde ise sadece 3 gol gördü.

ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK

Yılport Samsunspor’un tecrübeli file bekçisi Okan Kocuk, Pendikspor karşısında rakip forvetlere geçit vermemek için elinden geleni yapacak. Zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyleyen başarılı kaleci, “Takım olarak bu maça çok iyi hazırlandık. Taraftarımızın da desteği ile sahadan galip ayrılarak üst sıralara doğru çıkışımızı sürdüreceğiz” dedi.

ORTA SAHA ONA EMANET

Kırmızı-Beyazlıların bu akşam oynayacağı Pendikspor maçında en önemli kozlarından birisi Olivier Ntcham olacak. On numara mevkiinde oynayan Kamerunlu yıldız, takımının orta sahadaki yükünü çekecek.

TRİBÜNLER DOLACAK FUTBOLCULAR COŞACAK

Bu sezon ligin en yüksek taraftar ortalamasına sahip takımlardan olan Yılport Samsunspor, bu akşam sahasında konuk edeceği Pendikspor karşısında da dolu tribünler önünde oynayacak.

İç sahada taraftar desteği ile muhteşem bir performans ortaya koyan Yılport Samsunsporlu futbolcular, İstanbul temsilcisi karşısında da büyük taraftarının desteğini arkasına alacak. 90 dakika boyunca taraftarlar tribünlerde, futbolcular da sahada coşacak.

samsunspor pendikspor