Samsunspor revire döndü

TAKİP ET

Samsunspor'da sakatlıkları bulunan Osman, Fofana, Celil ve Boldrin'e, Bandırmaspor maçında Yusuf Abdioğlu ile Mücahit de eklendi. Adeta revire dönen Kırmızı-Beyazlılarda bu durum camiada keyifleri de kaçırdı.

SON DAKİKA ŞOKU BOLDRİN

Ligde şampiyonluğu hedefleyen Samsunspor’un yakasını sakatlıklar bir türlü bırakmıyor. Önce Celil Yüksel, ardından da Osman Çelik ve Fofana’nın sakatlıkları takımda moralleri son derece bozdu. Bandırmaspor maçı öncesinde ise yaşadığı ağrılar nedeniyle tecrübeli orta saha Fernando Boldrin’in de kadroda yer almayacağı haberi geldi.

SAKAT SAYISI 6 OLDU

Tüm bu olumsuzluklara rağmen Bandırma deplasmanında iyi bir oyun ortaya koyan Kırmızı-Beyazlılar, bu maçta da 2 fire verdi. İlk olarak Yusuf Abdioğlu sakatlanarak oyundan çıktı. Ardından da yine savunmada görev yapan Mücahit Albayrak sahayı sedyede terk etti. Bu isimlerle birlikte sakat sayısı 6’ya yükseler Yılport Samsunspor, adeta revire döndü.    

SAĞLIK EKİBİ YOĞUN MESAİ YAPACAK

Kırmızı-Beyazlıların sağlık ekibi bu dönemde yoğun mesai harcayacak. Önümüzdeki hafta oynanacak olan Gençlerbirliği maçına bu oyuncuları yetiştirmek için çalışmalara başlayan sağlık ekibi, zorlu mücadeleye en az eksikle çıkmayı amaçlıyor. Kırmızı-Beyazlı takımın taraftarları da, sağlık ekibinden gelecek güzel haberleri bekliyor.

Davut AKTAŞ