Samsunspor Sevgisi Çocuklukta Başlar

TAKİP ET

'Maç öncesi ücretsiz olarak gerçekleştirilen seremonileri bir gelir kaynağı değil, çocuklarımıza yapılan bir yatırım olarak görüyoruz' diyen Samsunspor yönetimi, anlamlı bir paylaşım yaptı.

HAYAT BOYU HATIRLANACAK

“Samsunspor FK olarak, toplumun bir parçası olduğumuzun bilincindeyiz. Maç öncesi ücretsiz olarak gerçekleştirilen seremonileri bir gelir kaynağı değil, çocuklarımıza yapılan bir yatırım olarak görüyoruz. Onlara futbolu sevdirmeyi ve onlara hayat boyu hatırlanacak bir deneyim yaşatmayı çok önemsiyoruz. Şehrimizin okullarından davet ettiğimiz çocuklarımız önce keyifli bir otobüs yolculuğu ile stadyuma ulaşıyor.”

Samsunspor FK olarak, toplumun bir parçası olduğumuzun bilincindeyiz. Maç öncesi ücretsiz olarak gerçekleştirilen seremonileri, bir gelir kaynağı değil, çocuklarımıza yapılan bir yatırım olarak görüyoruz.
Onlara futbolu sevdirmeyi ve onlara hayat boyu hatırlanacak bir deneyim… pic.twitter.com/gp7hTM1q5u

— Yılport Samsunspor ???????? (@Samsunspor) April 23, 2024

500’DEN FAZLA ÇOCUK

“Çocuklarımız, bizi Süper Lig'e taşıyan ‘Şampiyonluk Kupamızla’ da zaman geçiriyor. Sevdikleri sporcuları tribünden değil, saha içinden izleyerek, onlarla tanışma şansını yakalıyor. Sezon sonuna kadar toplam 500'den fazla çocuğumuzun deneyimleyeceği seremonilerde çocuklar için çeşitli aktiviteler de yer alıyor. Bu özel gün, çocuklarımızın sporu sevmesi ve gelecekte sporun bir parçası olmaları için bir adım atmak adına unutulmaz bir deneyim sunuyor.” 

samsunspor