Samsunspor Taraftarı 57. Yılı Muhteşem Kutladı

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, Samsunspor'un 57. kuruluş yıldönümünü Atakum Yat Limanı'nda meşale şov eşliğinde kutladı. Ortaya muhteşem görüntüler çıktı.

MEŞALE ŞOV YAPILDI
30 Haziran 1965 yılında kurulan Samsunspor'un 57. yıldönümü coşkuyla kutlandı. Samsunspor Derneği yönetiminin Atatürk Onur Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başlayan kutlamalar, Kayseri Erciyes'te kampta bulunan teknik ekip ve futbolcular tarafından pasta kesimi ile devam etti. Akşam saatlerinde ise havai fişek ve meşale şov vardı. Kırmızı-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, Atakum Yat Limanı'nda toplanıp, saatler 20.55'i gösterdiğinde gözyüzünü kırmızı renge bürüdü.

MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER
Samsunspor sevdalıları, muhteşem görüntülere ev sahipliği yaptı. Samsun semalarının al renge büründüğü görsel şölen, 'Şampiyon Samsunspor' tezahüratları eşliğinde dakikalarca sürdü. Yönetimin yaptığı flaş transferler ve oluşturulan birlik beraberlik havasıyla bu sezon şampiyonluğun geleceğine inanan taraftarlar, "Artık rakipler düşünsün. Bu saatten sonra bizi kimse durduramaz" yorumları yaptı. Cumhuriyet'in 100. yılında; her yaştan 'Atatürk'lü Arma'nın sevdalıları bir kez daha gururlandırdı. N. Alper CABBAR