Samsunspor taraftarı Adana Demirspor maçında şölene hazırlanıyor

TAKİP ET

Bu sezonki tribün performansları ile herkesin örnek gösterdiği Yılport Samsunsporlu taraftarlar, sabırsızlıkla cumartesi günü oynanacak olan Adana Demirspor maçını bekliyor

Trendyol Süper Lig'in bitimine 6 hafta kala evinde Adana Demirspor'u konuk edecek olan Yılport Samsunspor'da gözler taraftarlara çevrildi.

TRİBÜNLER DOLACAK

Sezonun geri kalan bölümünde özellikle iç sahada muhteşem bir taraftar desteğini arkasına alan Kırmızı-Beyazların, Adana Demirspor önünde de dolu tribünlere karşı mücadele etmesi bekleniyor.

YENİ BİR REKOR BEKLENİYOR

Sezonun bundan önceki bölümünde hem deplasmanda, hem de iç sahadaki etkili performanslarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Yılport Samsunsporlu taraftarlar, sabırsızlıkla cumartesi gününü bekliyor.  Taraftarların, kümede kalma yolunda büyük önem taşıyan Adana Demirspor karşılaşmasında yeni bir tribün rekoru kırmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

ÖZEL OLARAK HAZIRLANIYORLAR

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardından stadı doldurma konusunda en üst sıralarda yer alan Yılport Samsunsporlu taraftarların, cumartesi günü de bu geleneği sürdüreceği düşünülüyor. Tribün performansları ile Türkiye'de gündem olan Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, bu maça özel olarak hazırlanıyor.

40 BİN KİŞİ ONLARI DİNLEDİK

Yılport Samsunsporlu taraftarların tribünlerde ne kadar etkili olduğunu, hafta sonu oynanan Beşiktaş maçının ardından yaptıkları açıklamalarla ev sahibi takım taraftarları ortaya koymuştu. Siyah-Beyazlı takımın taraftarları, 1-1 sona eren karşılaşmanın ardından, “90 dakika boyunca 40 bin kişi, 2 bin kişilik Samsunspor taraftarını dinledik” demişti.

samsunspor adana demirspor taraftar