Samsunspor taraftarı Pendikspor maçını iple çekiyor

TAKİP ET

Samsunspor'un futbolcuları ve taraftarları, perşembe akşamı oynanacak Pendikspor maçını sabırsızlıkla bekliyor. 25 binin üzerinde taraftarın gelmesi beklenen karşılaşmada tek hedef ise 3 puan

MAÇ HAFTASINA GİRİLDİ

Yılport Samsunspor’da kritik Pendikspor maçı haftasına girildi. Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında evinde Perşembe akşama saat 20.30’da İstanbul temsilcisi Pendikspor’u ağırlayacak olan Kırmızı-Beyazlılarda tüm şehir bu önemli mücadeleye kilitlendi.

MORALLER ÜST SEVİYEDE

Kümede kalma yolunda büyük önem taşıyan Pendikspor maçından mutlak galibiyet hedefleyen Yılport Samsunspor’da futbolcuların moral seviyesi üst seviyede. Bu durum, deneyimli alman teknik adam Markus Gisdol’u da son derece mutlu ediyor.

İÇERDE HARİKA PERFORMANS

İç sahada oynadığı 15 maçın 9’unu kazanan Kırmızı-Beyazlılar, taraftarının da desteğiyle çıkacağı Pendikspor mücadelesini kazanarak galibiyetlerine bir yenisini eklemek istiyor. Bu önemli karşılaşmaya 25 bin’in üzerinde taraftar bekleniyor.

EN BÜYÜK GÜÇ TARAFTAR

Bu sezon Samsun 19 Mayıs Stadyumu’ndaki etkili performansta hiç kuşku yok ki en önemli pay taraftarların. Samsun’u korkulu bir deplasman haline getiren taraftarlar, sadece içeride değil, deplasmanda da takımlarına büyük destek veriyor.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

VIP Tribünü 375 TL, A Batı Alt 150 TL, B Batı Alt-Üst 100 TL, Doğu Alt-Üst 55 TL, Kale Arkası 35 TL ve Misafir Takım Tribünü 45 TL olarak satışa çıkan biletlere taraftarların büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor.

KADIN VE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ

Biletlerle ilgili kulüpten yapılan açıklama ise şöyle:  "2023-24 Sezonu Trendyol Süper Lig'de evimizde oynayacağımız Siltaş Yapı Pendikspor Futbol A.Ş. maç biletleri satışa çıktı. Gişe alımlarında kadın ve öğrenci taraftarlarımıza kale arkası tribün biletleri ücretsiz! Biletler öncelikle Samsunspor logolu Passolig kart sahiplerine satışa açılacak olup, maça 24 saat kala diğer logolu kart sahipleri bilet satın alabilecektir."

samsunspor taraftar süper lig futbol pendikspor